ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Έρχεται το προφυλακτικό-εσώρουχο για πιο ασφαλές σεξ! (pics & vid)

Το πέος καλύπτεται από το προφυλακτικό, όμως η υπόλοιπη περιοχή των γεννητικών οργάνων του άντρα παραμένει εκτεθειμένη στη σύντροφό τους.

Έρχεται το προφυλακτικό-εσώρουχο για πιο ασφαλές σεξ! (pics & vid)

Το Scroguard είναι η ιδανική λύση για ασφαλές σεξ, καθώς καλύπτει πλήρως τα γεννητικά όργανα και προφυλάσσει από κάθε είδους Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα.

1scro

Σε συνδυασμό με το προφυλακτικό, ελαχιστοποιεί τη δερματική επαφή, μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης ΣΜΝ όπως ο έρπης και τα κονδυλώματα (HPV).

Τα ΣΜΝ μεταδίδονται με το σεξ χωρίς προφυλάξεις, τα σωματικά υγρά, τη δερματική επαφή ή την άμεση επαφή με ανοιχτές πληγές στα γεννητικά όργανα.

2scro

Τα παραδοσιακά προφυλακτικά έχουν σχεδιαστεί ώστε να εμποδίζουν το σπέρμα να έρθει σε επαφή με τη γυναίκα (είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά) και προστατεύει σε μεγάλο βαθμό από τα ΣΜΝ εάν φορεθεί σωστά. Καλύπτουν μεν το ανδρικό μόριο, όχι όμως τη γύρω περιοχή όπως το Scroguard.

Το πρωτοποριακό προφυλακτικό-εσώρουχο είναι φτιαγμένο από λάτεξ όπως και τα περισσότερα προφυλακτικά και προστατεύει το δέρμα από την επαφή με τα σωματικά υγρά. Πλένεται στο πλυντήριο και διατίθεται σε ένα μέγεθος.

3scro

Στην επίσημη ιστοσελίδα προώθησης του προϊόντος οι κατασκευαστές του αναφέρουν πως «τόσο ο έρπης όσο και ο HPV μπορεί να εξαπλωθούν στους όρχεις και την υπόλοιπη περιοχή των γεννητικών οργάνων με την άμεση δερματική επαφή και τα σωματικά υγρά, ακόμη κι αν ο φορέας δεν έχει εμφανίσει πληγές και εξανθήματα που να φανερώνουν τη λοίμωξη».

Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως το προϊόν δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακτικό και απώλεια στύσης: Έχουν δίκιο οι άνδρες ή όχι;
Πώς να φορέσετε σωστά το προφυλακτικό (διαδραστικός οδηγός)
Προφυλακτικό με δόνηση απογειώνει την απόλαυση στο σεξ (βίντεο)