ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Πώς πιστεύουν οι άντρες ότι είναι ο γυναικείος κόλπος (βίντεο)

Το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι αναμφίβολα περίπλοκο, αφού και οι ίδιες οι γυναίκες πολλές φορές δυσκολεύονται να περιγράψουν πώς ακριβώς συνδέονται τα επιμέρους τμήματά του, όπως η μήτρα, οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες.

Πώς πιστεύουν οι άντρες ότι είναι ο γυναικείος κόλπος (βίντεο)

Όταν λοιπόν ζητήθηκε από άντρες να σχεδιάσουν με ένα μαρκαδόρο τα ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος, το αποτέλεσμα ήταν το δίχως άλλο διασκεδαστικό.

Δεδομένου ότι τα επιμέρους τμήματα του αντρικού αναπαραγωγικού συστήματος είναι εμφανή χωρίς τη βοήθεια ακτινογραφίας, είναι πολύ πιο εύκολο να τα εντοπίσει κανείς. Αντίθετα, τα γυναικεία γεννητικά όργανα αναπτύσσονται στο εσωτερικό του σώματος.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

{youtube}wFrwKJH9fVE{/youtube}

Για όσους απορούν πόσο κοντά ήταν οι παραπάνω απόπειρες περιγραφής στην πραγματικότητα:

female genitalia

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό The Eve Appeal κατέδειξε ότι το 50% των γυναικών ηλικίας 26-35 αδυνατεί να εντοπίσει τον κόλπο σε ένα απλό διάγραμμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες δυσκολεύτηκε αρκετά να εντοπίσει τα τμήματα του αναπαραγωγικού που πλήττονται συχνότερα από τον καρκίνο, όπως η μήτρα, ο τράχηλος, οι ωοθήκες και ο κόλπος. Εκπρόσωποι του οργανισμού τονίζουν ότι οι βασικές γνώσεις της γυναικείας ανατομίας είναι απαραίτητες ώστε οι γυναίκες να μπορούν να προστατεύσουν την υγεία τους.

Διαβάστε επίσης:

Το φυσιολογικό μέγεθος των γυναικείων γεννητικών οργάνων (εικόνες)

Το μέσο μέγεθος του πέους ανά τον κόσμο (γράφημα, χάρτης & πίνακας)

Τα 8 συμπτώματα των γυναικολογικών καρκίνων