ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τέλειος σύντροφος: Υπάρχει και θα τον βρεις σε 4 απλά βήματα

Φίλη μου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει ένα μικρό θεματάκι στις επιλογές των αντρών!

Τέλειος σύντροφος: Υπάρχει και θα τον βρεις σε 4 απλά βήματα

Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, ότι ο γνωστός μα....μαγνήτης που όλες επικαλούμεθα συχνά πυκνά, είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας μας.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει, είναι καθαρά δική μας υπόθεση και φταίξιμο, οπότε η διαρκής γκρίνια του γιατί πέφτουμε συνέχεια σε άχρηστους, άπιστους και γενικά ακατάλληλους άντρες, θα πρέπει να λάβει τέλος και τη θέση της να πάρει η σκέψη, η ψυχραιμία και η... αυτοκριτική! Γιατί συγνώμη κιόλας αλλά δεν σου φταίει κανείς όταν πας και ερωτεύεσαι κάποιον που από την αρχή σου έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει μόνο σεξ-ωμό αλλά αληθινό-, ή ότι ξέρεις ότι παράλληλα με εσένα βλέπει κι άλλες. Αυτός καλή μου ήταν έντιμος από την αρχή, εσύ είσαι λάθος στην υπόθεση!

Οπότε λοιπόν εμείς, επειδή δεν μας αρέσει να βλέπουμε γυναίκες μόνες, σoυ έχουμε μία λίστα, με κάποια πολύ σημαντικά βήματα τα οποία και θα πρέπει να κάνεις αν τελικά θέλεις να βρείς την πραγματική αγάπη!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr