ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Το savoir vivre στο κρεβάτι

Φαντάζεσαι τον άνδρα «Νεάντερνταλ», άντε και τον Ηomo Sapiens, τον πιο σκεπτόμενο, τον πιο κυριλάτο, τον πιο σπαθάτο, να ψάχνει το πρωτόγονο Savoir Vivre στις σπηλιές και τις συμβουλές του φυλάρχου και να κυνηγάει το θηλυκό με κάποιον άλλον τρόπο από αυτόν που έπιανε στο κατόπι τους βίσωνες, τις γαζέλες και τις αρχαίες μπεκάτσες;

Το savoir vivre στο κρεβάτι

Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι η ευγένεια στο σεξ για τον άνδρα είναι ένα με τη φύση του και ότι το σημείο G έχει πάρει την ονομασία του από τη λέξη gentleman; Χαχα... Τότε ζεις αλλού, στην πραγματικότητα... αλλού ντ’ αλλού!

Όχι Savoir Vivre δεν έχει ο άνδρας ο σωστός, τουναντίον ο ντεμέκ αρπάζει από τα μαλλιά μόνο τις ερωτικές ευκαιρίες που φοράνε... περούκα. Αν πιστεύεις ότι το ραντεβού σου με τα τρία «Π» που δεν πρέπει να κρατάει μια γυναίκα (πορτοφόλι, πόμολο, παλτό) θα κυλήσει με τον ίδιο τρόπο και στο κρεβάτι, καλύτερα να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχουν ευγένειες στο ΣΕΞ, καρδιά μου. Κατάλαβέ το, χώνεψέ το και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Το σεξ θέλει γκάζι, η ευγένεια είναι φρένο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr