ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση δεν θα αντέξει στον χρόνο

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση δεν θα αντέξει στον χρόνο

Στην αρχή μιας σχέσης είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον και κατά πόσο ο νέος ερωτικός σύντροφος θα μπορούσε μια μέρα να γίνει σύζυγος.

Οι ειδικοί όμως γνωρίζουν ποια είναι τα «σημάδια» που δείχνουν ότι η σχέση είναι... καταδικασμένη. Εάν ταυτίζεστε με 8 ή και περισσότερα από τα παρακάτω, μάλλον πρέπει να σκεφτείτε καλά εάν πράγματι μπορείτε να εναποθέσετε τις ελπίδες σας για μελλοντική ευτυχία στον τωρινό σύντροφο...

1. Δεν είστε φίλοι στο Facebook

Μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, όμως η ψηφιακή φιλία μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι μια καλή ένδειξη ότι ο σύντροφος δεν έχει τίποτα να κρύψει.

2. Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για συγκατοίκηση

Δεν είναι καλό σημάδι εάν δεν γίνεται ποτέ λόγος για το θέμα αυτό, ούτε εάν δεν έχετε παραχωρήσει και οι δύο λίγο χώρο στο σπίτι σας ο ένας για τον άλλο.

bigstock 123830990

3. Κάνατε ασορτί τατουάζ

Εάν αποφασίσατε να κάνετε το ίδιο τατουάζ λίγες εβδομάδες αφού γνωριστήκατε, αυτό είναι μάλλον ένδειξη επιπολαιότητας παρά δέσμευσης. Ένα άτομο που φέρεται παρορμητικά δεν θα διστάσει να απατήσει ή να προχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη στον επόμενο σύντροφο.

4. Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό

Τα υπερβολικά κομπλιμέντα, οι καθημερινές εκπλήξεις και τα απανωτά τηλεφωνήματα ίσως οφείλονται στον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει κάθε καινούρια σχέση, ωστόσο μπορεί να είναι και «αντιπερισπασμός» για να συγκαλυφθούν εντέχνως μυστικά ή αδυναμίες του συντρόφου.

5. Δεν περνάτε μαζί τις Παρασκευές

Ποιο ζευγάρι δεν ανυπομονεί να τελειώσει η εβδομάδα για να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης ή να βγει για φαγητό την Παρασκευή το βράδυ;

6. Δεν προσπαθείτε ιδιαίτερα να βρεθείτε

Εάν σας χωρίζει κάποια απόσταση, πρέπει και οι δύο να κάνετε προσπάθειες να συναντηθείτε. Εάν προσπαθεί μόνο ο ένας –ή κανένας!– μάλλον δεν αξίζει τον κόπο...

7. Δεν έχετε γνωρίσει τους φίλους και την οικογένεια

Είναι κακός οιωνός όταν ο ένας από τους δύο δείχνει απροθυμία να κάνει τον σύντροφο κομμάτι του κοινωνικού του κύκλου. Εντάξει, η συνάντηση με την οικογένεια είναι για τους περισσότερους σημαντικό βήμα, τουλάχιστον όμως πρέπει να υπάρχει επαφή με τους φίλους.

8. Δεν έχει μπει «ταμπέλα»

Μετά από μερικές εβδομάδες ή μερικούς μήνες συνήθως αρχίζουμε να συστήνουμε τον σύντροφο ως «σύντροφο». Εάν όμως είτε εσείς είτε το έτερον ήμισυ δεν βλέπετε να υπάρχει κοινό μέλλον, μάλλον χαρακτηρίζετε ο ένας τον άλλο κάπως αόριστα...

9. Δεν περνάτε μαζί σημαντικές ημέρες

Τα γενέθλια, για παράδειγμα, είναι μια προσωπική στιγμή που όλοι θέλουμε να μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας. Εάν ο σύντροφος νοιάζεται πραγματικά, θα βρει χρόνο να περάσετε μαζί τη συγκεκριμένη μέρα και θα ενδιαφερθεί να αγοράσει ένα δώρο που πιστεύει ότι θα σας αρέσει.

10. Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα

Εάν ο σύντροφος παραμένει δραστήριος σε site και εφαρμογές γνωριμιών μετά από αρκετούς μήνες, μάλλον δεν βλέπει και πολύ σοβαρά τη σχέση.

Δείτε κι αυτό:

Οι λόγοι που απατούν άντρες και γυναίκες