ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες ελκύονται από τους άντρες με τατουάζ!

Εάν πιστεύετε ότι οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με τατουάζ επειδή αποπνέουν τον αέρα του «κακού παιδιού» κάνετε λάθος! Οι επιστήμονες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο που τα τατουάζ προσδίδουν σεξ απίλ!

Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες ελκύονται από τους άντρες με τατουάζ!

Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Personality and Individual Differences, οι γυναίκες θεωρούν τα τατουάζ ένδειξη υψηλής τεστοστερόνης, η οποία με τη σειρά της συνδέεται με τις καλές σεξουαλικές επιδόσεις!

bigstock 137102834

Οι ερευνητές από την Πολωνία που εκπόνησαν τη μελέτη ζήτησαν από 2.500 άντρες και γυναίκες να αξιολογήσουν μια σειρά από φωτογραφίες αντρών, μερικές από τις οποίες είχαν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία ώστε να προστεθούν τατουάζ στα χέρια των μοντέλων. Οι γυναίκες δεν θεώρησαν σε γενικές γραμμές τους άνδρες με τατουάζ πιο ελκυστικούς, όμως δήλωσαν ότι τους φαίνονται πιο υγιείς, ελαφρώς πιο επιθετικοί και πιο αρρενωποί. Η συσχέτιση τατουάζ και αρρενωπότητας παρατηρήθηκε και στις αξιολογήσεις των ανδρών, στοιχείο που οι ερευνητές θεωρούν σημαντικό όσον αφορά τον ανταγωνισμό μεταξύ αντρών.

Βέβαια, η υπερβολική αρρενωπότητα έχει και τη «σκοτεινή» της πλευρά, αφού συνδέεται με πράξεις βίας (π.χ. κακοποίηση συντρόφου) και με περισσότερες πιθανότητες απιστίας. Αυτός ήταν μάλλον και ο λόγος που αρκετές γυναίκες συμμετέχουσες δήλωσαν ότι ένας άντρας με τατουάζ δεν είναι ιδανικός για μακροχρόνια σχέση ή για να κάνουν μαζί του ένα παιδί!

Δείτε κι αυτό:

Γιατί οι γυναίκες γοητεύονται από τις «σκοτεινές» προσωπικότητες;