ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

5 κινήσεις στο σεξ που θα του μείνουν αξέχαστες

Δοκιμασμένα πράγματα φίλη μου

5 κινήσεις στο σεξ που θα του μείνουν αξέχαστες

Το σεξ έχουμε πει πολλές φορές καλό είναι να γίνεται. Το θέμα όμως είναι το πώς γίνεται! Γιατί αν είναι να βαριέσαι και να περιμένεις ακίνητη να κάνει όλη τη δουλίτσα ο άλλος, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Με λίγα λόγια, υπάρχουν κινήσεις που θα τον ενθουσιάσουν και θα τον πείσουν ότι το λέει η καρδούλα σου ακόμα.

1. Ασχολήσου με σημεία που αγνοείς: Όπως για παράδειγμα τα αυτιά τα οποία είναι τρομερά ευαίσθητα και τα οποία οι περισσότερες δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε. Και προφανώς μην πέσεις με τα... μούτρα, εννοούμε φυσικά να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου. Κάνε μία μικρή εισαγωγή στη γύρω περιοχή και μετά μπορείς ωραιότατα να του ψιθυρίσεις τι θα ήθελες να σου κάνει ή τι θα ήθελες να του κάνεις εσύ. Στη συνέχεια, μπορείς να συνεχίσεις με αυτό που είπαμε παραπάνω, και πίστεψέ μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι από τα πιο απολαυστικά και ερεθιστικά πράγματα που του έχουν συμβεί ποτέ.

2. Ξεκίνα μόνη σου: Και εννοούμε φυσικά να αυτοϊκανοποιηθείς μπροστά του, χωρίς φυσικά να του επιτρέπεις να σε αγγίξει. Μη σου πούμε να τον έχεις και δεμένο, μη μας ρωτήσεις με τι. Με ό, τι βρεις τελοσπάντων. Ο άντρας όπως έχουμε πει είναι οπτικό ον, οπότε και μόνο στη θέα μιας γυναίκας που αγγίζει το σώμα της, και κυρίως ξέρει ακριβώς πού να το αγγίξει για να ικανοποιηθεί, το λιγότερο θα ενθουσιαστεί. Αν και πιστεύουμε ότι από ένα σημείο και μετά θα σε παρακαλάει για λύτρωση! Well done.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ