ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε προνομιακή τιμή εξετάσεις για τον έλεγχο προστάτη από την Ευρωκλινική

Th  δυνατότητα διενέργειας ελέγχου προστάτη με εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν κλινική εξέταση από Διευθυντή Ουρολόγο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ, παρέχει η Ευρωκλινική, με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα κατά ου καρκίνου του προστάτη, που είναι στις 15 Σεπτεμβρίου. 

Σε προνομιακή τιμή εξετάσεις για τον έλεγχο προστάτη από την Ευρωκλινική

Tη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου προστάτη με εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο)και δωρεάν κλινική εξέταση από Διευθυντή Ουρολόγο στην προνομιακή τιμή των20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην προνομιακή τιμή των 30ευρώ, παρέχει η Ευρωκλινική, με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα κατά ου καρκίνου του προστάτη, που είναι στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ηπροσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου απότις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο Τμήμα Check up της Ευρωκλινικής Αθηνών στο τηλ. 210 6416051, 052.

Οιεξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31 Οκτωβρίου 2013.

Τοπιο σημαντικό βήμα στην πρόληψη και αντιμετώπιση της κακοήθειας του προστάτηστους άνδρες είναι η έγκαιρη διάγνωσή της. Ένα βασικό εργαλείο για τη διάγνωσηαυτή αποτελεί η εξέταση του αίματος PSA. Περαιτέρω ειδικές εξετάσεις, όπως ημέτρηση του FREE PSA, βοηθούν στην πληρέστερη ερμηνεία μίαςπαθολογικής τιμής του ολικού PSA.