ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μείωση της φαρμακευτικής περίθαλψης κάθε χρόνο 20%

Εξαιρετικά χολωμένος για το επίπεδο της περίθαλψης του ελληνικού πληθυσμού το οποίο κάθε χρόνο υποβαθμίζεται, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μιλώντας στο 12ο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Healthworld.
Μείωση της φαρμακευτικής περίθαλψης κάθε χρόνο 20%

Εξαιρετικά χολωμένος για το επίπεδο της περίθαλψηςτου ελληνικού πληθυσμού το οποίο κάθε χρόνο υποβαθμίζεται, εμφανίστηκε οπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μιλώνταςστο 12ο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Healthworld.

Στο debate πουακολούθησε μετά τον κύκλο των ομιλιών του διήμερου συνεδρίου, ο κ. Θεοδοσιάδηςζήτησε μία αξιοπρεπή φαρμακευτική και υγειονομική περίθαλψη, ενώ ανέφερε ότι μεμία μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης κάθε χρόνο κατά 20%, η υγεία οδηγείται σεκρίση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε συναίνεση, ούτετεκμηρίωση, σημείωσε.

Ο συντονιστής του debate,καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και πρώην Κοσμήτωρ κ. Γιάννης Κυριόπουλος ζήτησεαπό τους φαρμακοποιούς μία επιθετική πρωτοβουλία, αναφορικά με το θέμα της περίθαλψης.