ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οχι από ΕΙΝΑΠ στην δημιουργία Κέντρου γενοσήμων στο Σωτηρία

Δριμύ κατηγορώ για την λειτουργία εντός του νοσοκομείου Σωτηρία ιδιωτικούΕρευνητικού Κέντρου γενοσήμων φαρμάκων, εκφράζει  το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιά.
Οχι από ΕΙΝΑΠ στην δημιουργία Κέντρου γενοσήμων στο Σωτηρία

Δριμύ κατηγορώ για την λειτουργία εντός του νοσοκομείου Σωτηρία ιδιωτικούΕρευνητικού Κέντρου γενοσήμων φαρμάκων, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ, αναφέρειότι διαφωνεί ρητά με την παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων και κλινών του δημόσιουνοσοκομείου στο ιδιωτικό Ερευνητικό Κέντρο γενοσήμων.


«Μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση η σπουδή που επιδεικνύει η διοίκηση τουνοσοκομείου για τη διεκπεραίωση της άνευ ανταλλαγμάτων και όρων παραχώρησηςχώρων του νοσοκομείου, με την οποία είμαστε κάθετα αντίθετοι. Ζητάμε τηναναστολή κάθε σχετικής απόφασης» τονίζει το Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κυρία ΜατίναΠαγώνη, επισημαίνει επίσης: «Έχοντας από την πρώτη στιγμή καταδικάσειαπερίφραστα την απαράδεκτη ενέργεια του εκπροσώπου των εργαζομένων πουσυνελλήφθη για εκβιασμό, επισημαίνουμε πως τέτοια φαινόμενα διαφθοράς καισυνδιαλλαγών, ακριβώς πηγάζουν από την αδιαφάνεια που πάντα συνοδεύει τέτοιουείδους «διεισδύσεις» του ιδιωτικού τομέα μέσα στο ΕΣΥ.»