ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μητέρα 29χρoνου: Ευχαριστώ τον υπουργό και τους γιατρούς

Τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη αλλά και όλη την ιατρική ομάδαη οποία δίνει τον δικό  της αγώνα στηνμάχη του Αλέξανδρου Γέροντα, ευχαρίστησε η μητέρα του 29χρονου, σημειώνονταςότι πάνω από τον γιό της βρίσκεται η καλύτερη ιατρική ομάδα.
Μητέρα 29χρoνου: Ευχαριστώ τον υπουργό και τους γιατρούς

Τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη αλλά και όλη την ιατρική ομάδαη οποία δίνει τον δικό της αγώνα στηνμάχη του Αλέξανδρου Γέροντα, ευχαρίστησε η μητέρα του 29χρονου, σημειώνονταςότι πάνω από τον γιό της βρίσκεται η καλύτερη ιατρική ομάδα.

Ημητέρα του 29χρονου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ευχαρίστησε τους γιατρούςπου παρακολουθούν το γιο της στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και τόνισε ότικάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παράλληλα ευχαρίστησε και τον υπουργό Υγείας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή του συμβάντος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.

Είπεακόμη, ότι ο γιος της δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και τόνισε ότι του έγινεσπληνεκτομή. Σημείωσε, ότι δεν έχειπειραχτεί η καρδιά του και πως οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τα ζωτικάτου όργανα.

Αποκάλυψε ακόμη ότι πληροφορήθηκε την είδηση από τη σύζυγο του γιου της, καθώςεκείνος τηλεφώνησε στη γυναίκα του και της είπε ότι είχε τραυματιστεί καιμεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και η μητέρα του τονπεριέγραψε ως ένα φιλήσυχο πλάσμα.

Η μητέρα του 29χρονου είπε ακόμη ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει χάσειήδη ένα παιδί από μεσογειακή αναιμία και δεν θα άντεχε να χάσει ένα ακόμη.