ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Κλινικής Παίδων Ιασώ και Groupama Φοίνιξ

Συμφωνία συνεργασίας με την Παιδιατρική Κλινική ΙασώΠαίδων, ξεκινούν ο  Όμιλος ΙΑΣΩ και η ασφαλιστική εταιρεία Groupama Φοίνιξ.

 

Συμφωνία Κλινικής Παίδων Ιασώ και Groupama Φοίνιξ

Συμφωνία συνεργασίας με την Παιδιατρική Κλινική ΙασώΠαίδων, ξεκινούν ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η ασφαλιστική εταιρεία Groupama Φοίνιξ.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών έχει στόχο την πλήρηκάλυψη των ασφαλισμένων της Groupama Φοίνιξ για παθολογικά καιχειρουργικά παιδιατρικά περιστατικά.

Η συμφωνίατης Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ μετην Groupama Φοίνιξ έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσεςσυμφωνίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχοντας έτσι πλήρηασφαλιστική κάλυψη στους μικρούς ασθενείς.

Η ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, η νεότερη και πιο σύγχρονη ΠαιδιατρικήΚλινική στην Ελλάδα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σεένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων τωνηλικιών. Δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικάτμήματα, Παιδοκαρδιολογίας & Παιδοκαρδιοχειρουργικής.

Τα νέα τμήματα, σύμφωνα με την διοίκησή της, φιλοδοξούν ναγίνουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και την Παιδοκαρδιοχειρουργική στηχώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείςκαρδιοπάθειες, τονίζοντας έμπρακτα την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩστη φροντίδα της μητέρας – παιδιού.