ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφαρμογές Laser στη Χειρουργική & Αισθητική Γυναικολογία: Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από το Ιασώ

Τη διεξαγωγή μιας σειράς σεμιναρίων τα οποία θα διεξάγονται κάθε χρόνο, θα έχουν συγκεκριμένη θεματολογία και θα καλύπτουν επίκαιρα θέματα Μαιευτικής – Γυναικολογίας, ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες ο όμιλος ΙΑΣΩ.

Εφαρμογές Laser στη Χειρουργική & Αισθητική Γυναικολογία: Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο από το Ιασώ

Σκοπός του φετινού σεμιναρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 10:00 έως 13:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ, είναι η ενημέρωση των Γυναικολόγων στον επίκαιρο και αμφιλεγόμενο τομέα εφαρμογής των Laser στη Χειρουργική και Αισθητική Γυναικολογία.

Οι επεμβάσεις αυτές στοχεύουν για πρώτη φορά, όχι μόνο στην αισθητική των γεννητικών οργάνων, αλλά και στη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής της γυναίκας. Οι νέες εφαρμογές των Laser, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις γυναίκες τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλές επίσημες ιατρικές εταιρείες στον τομέα της Γυναικολογίας, εκφράζουν ανησυχίες όσον αφορά στις ενδείξεις και τις πιθανές επιπλοκές αυτών των επεμβάσεων, εάν δε γίνουν από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

Οι οµιλητές θα αναφερθούν ιδιαίτερα στις ενδείξεις, τις δυνατότητες και τους περιορισµούς αυτών των εφαρµογών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο Καθηγητής Εμμανουήλ Διακομανώλης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες

ΙΑΣΩ: Πρωτοποριακή χειρουργική αντιμετώπιση καρκίνου του ενδομητρίουΓυναικολογικοί καρκίνοι: Το Pap test δεν αρκεί

Εξελιγμένο τεστ ΠΑΠ κάνει διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών και του ενδομητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ