ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιατρικό Αθηνών: προσφορά οδοντιατρείου στο Λιμενικό Σώμα

Εναν πλήρη εξοπλισμό νέου οδοντιατρείου, καθώς καιπαροχές στις Κλινικές τουΟμίλου, ανακοίνωσε ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακήσήμερα.
Ιατρικό Αθηνών: προσφορά οδοντιατρείου στο Λιμενικό Σώμα

Εναν πλήρη εξοπλισμό νέου οδοντιατρείου, καθώς καιπαροχές στις Κλινικές τουΟμίλου, ανακοίνωσε ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακήσήμερα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίαςκαι Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,κατά την ομιλία του, επεσήμανε ότι το Λιμενικό Σώμα, παρότι είναι το μικρότεροαριθμητικά Ένστολο Σώμα της πατρίδας μας, προσφέρει καθημερινά και μεεξαιρετική επιτυχία ένα πολυσχιδές, μεγάλο και πολύπλοκο έργο.

«Για να παραχθεί όμως, αυτό το έργο, πρέπει να σας πωότι διακρίνω ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης από το σύνολο τωνστελεχών του Λιμενικού Σώματος»

υπογράμμισε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

«Η Πολιτεία, όλη η πολιτική ηγεσία και εγώ προσωπικά,το τελευταίο διάστημα ασχοληθήκαμε και επιτύχαμε να εξοφληθούν όλοι οιπάροχοι υπηρεσιών υγείας. Χρήματα ταοποία χρωστούσε το Λιμενικό Σώμα σε φαρμακοποιούς και παρόχους υπηρεσιών υγείαςτα τελευταία 6 χρόνια, με αποτέλεσμα να ξανανοίξουν τις πόρτες τους ταφαρμακεία, τα διαγνωστικά κέντρα και οι κατά τόπους πάροχοι υπηρεσιών υγείας.

Όμως αυτά δεν αρκούν. Χρειαζόμαστε σε μια περίοδοκρίσης, σε μια περίοδο όπου το ένστολο προσωπικό υπαμείβεται, ενώ προσφέρειπάρα πολλά, χρειάζεται να του δείξουμε τη ζεστασιά, την υποστήριξη , όχι μόνοτης πολιτικής ηγεσίας αλλά και όλης της κοινωνίας. Με τη σημερινή προσφοράνομίζω ότι αποδεικνύεται ακριβώς αυτό, ότι υπάρχει μια μεγάλη επιχειρηματικήκοινότητα με πατριωτικά αισθήματα, που αναγνωρίζει αυτή την προσφορά.»

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟμίλουΙατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, επεσήμανε ότι «οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος, μευψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης, κάτω από αντίξοες συνθήκες, καλούνταικαθημερινά να διαφυλάξουν τα χωρικά μας ύδατα και ειδικότερα, τη σημερινήεποχή, να εμποδίσουν τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και του εμπορίου ψυχώνπου αυτή συνεπάγεται. Την προσπάθειά τους αυτή, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών τηντιμά και την αναγνωρίζει και προς επίρρωση αυτού, αποφάσισε να συμβάλει στηνπροάσπιση της υγείας των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και των οικογενειώντους».

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός ΓραμματέαςΝαυτιλίας, κ. Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων ΛιμενικήςΠολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Α΄ Υπαρχηγοςτου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κουνουγέρης, ΑνώτατοιΑξιωματικοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και στελέχη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.