ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικα παζάρια για καλό σκοπό

Επιλέξτε και φέτος να συνδυάσετε την αγορά των δώρων τωνΧριστουγέννων με μία καλή πράξη. Διαλέξτε τα δώρα σας από τα χριστουγεννιάτικαπαζάρια που οργανώνονται για καλό σκοπό
Χριστουγεννιάτικα παζάρια για καλό σκοπό

Επιλέξτε και φέτος να συνδυάσετε την αγορά των δώρων τωνΧριστουγέννων με μία καλή πράξη. Διαλέξτε τα δώρα σας από τα χριστουγεννιάτικαπαζάρια που οργανώνονται για καλό σκοπό.

Η Φλόγα στο CHRISTMAS FACTORY


Φέτος στο CHRISTMAS FACTORY, που θα λειτουργεί στηνΤεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, η Φλόγα,ο Σύλλογος Γονεών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια, έχει το δικό της χώρο, όπου διαθέτει διάφοραείδη προκειμένου να στηρίξει τα προγράμματά της. Ο χώρος παραχωρήθηκε δωρεάναπό τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Τα έσοδα από την αγορά θα διατεθούν για τη λειτουργία του«Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας» όπου φιλοξενούνται οικογένειες από όλη τηνΕλλάδα για όσο διάστημα τα παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία στα παιδιατρικάογκολογικά κέντρα.

Ενημέρωση παιχνίδι και προσφορά για το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Smart Park σταΣπάτα τα παιδιά και οι γονείς που θα βρεθούν στον πολυχώρο έχουν τη δυνατότητανα γνωρίσουν μέσα από 41 βιωματικές δραστηριότητες τον πολιτισμό, τις τέχνεςκαι την δημιουργικότητα.

Εκτός από τη χαρά της δράσης για τους μικρούς και μεγάλουςφίλους της εκπαιδευτικής περιπέτειας, θα έχουν και τη χαρά της προσφοράς μιακαι το 20% των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για τις δράσεις τουΟργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Τιμή εισόδου : 2€


Εορταστικό bazaar από το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατάΠλάκας


Ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς,διοργανώνει χριστουγεννιάτικο εορταστικό bazaar (χειροποίητων προϊόντων καιβιβλίων) με σκοπό τη στήριξη του νεοσύστατου συλλόγου τηνΚυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως 20:00.

Η εορταστική αγορά θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία τουΣυλλόγου Παπακωνσταντίνου 43, περιοχή Ντολτσό, (πίσω από τον ξενώνα Μπάκαρη).


Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνσηκατά πλάκας Εορδαίας

Ο Σύλλογος ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας,διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στην Κεντρικήπλατεία Πτολεμαΐδας.

Στην αγορά θα βρείτε χειροποίητα γλυκά και λικέρ, κοσμήματα,έργα τέχνης, στολίδια για το δέντρο και πολλά άλλα δώρα. Τα έσοδα από τοχριστουγεννιάτικο παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.