ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χειρουργός “υπέγραψε”, με τα αρχικά του, το συκώτι ασθενή

Σάλο στη Βρετανία έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας χειρουργός φέρεται να έγραψε τα αρχικά του ονόματός του στο. . . συκώτι ενός ασθενή, υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο τη δουλειά του, όπως ένας καλλιτέχνης.

Χειρουργός “υπέγραψε”, με τα αρχικά του, το συκώτι ασθενή

Σάλο στη Βρετανία έχειπροκαλέσει η είδηση ότι ένας χειρουργός φέρεται να έγραψε τα αρχικά τουονόματός του στο. . . συκώτι ενός ασθενή, υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο τηδουλειά του, όπως ένας καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με τιςβρτανικές εφημερίδες, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης ο Σάιμον Μπράμχολ,χειρουργός στο δημόσιο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, έγραψε τα γράμματα SB στοσυκώτι που είχε μεταμοσχεύσει στον ασθενή. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησεαργό, ένα ευγενές αέριο που χρησιμοποιείται συχνά στις χειρουργικές επεμβάσεις,διευκρινίζει η εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ.

Ένας από τουςσυναδέλφους του ανακάλυψε την. . . υπογραφή του Μπράμχολ κατά τη διάρκεια μιας άλληςεπέμβασης.

Οι δημόσιες υπηρεσίεςυγείας επιβεβαίωσαν ότι ερευνούν τις καταγγελίες σε βάρος ενός χειρουργού τουνοσοκομείου Κουίν Ελίζαμπεθ, χωρίς να τον κατονομάσουν. Σύμφωνα με τηνανακοίνωσή τους ο γιατρός έχει τεθεί προσωρινά σε διαθεσιμότητα, μέχρι ναολοκληρωθεί η έρευνα.