ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Σουμάχερ μπορεί να παραμείνει σε κώμα για εβδομάδες!»

7η μέρα αγωνίας για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της formula 1 που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις
«Ο Σουμάχερ μπορεί να παραμείνει σε κώμα για εβδομάδες!»

7η μέρα αγωνίας για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της formula 1 που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.


Σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Bild, o Καθηγητής Uwe Kehler, επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής στο Ασκληπιείο νοσοκομείο του Αμβούργου στη Γερμανία, τόνισε πως ο Schumacher μπορεί να παραμείνει σε κώμα επί εβδομάδες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συνήθως, πρέπει να περάσουν δύο με τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης ενός ασθενή με τόσο σοβαρό τραυματισμό. Όμως και πάλι, ίσως απαιτηθούν μέρες ή και εβδομάδες προτού αυτός ανοίξει τα μάτια του. Δυστυχώς, υπάρχει και η πιθανότητα ο ασθενής να μη ξυπνήσει σωστά. Στα εκτεταμένα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα, οι πρώτες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες καθώς τότε βλέπεις αν η πίεση και το πρήξιμο συνεχίζεται. Όταν ο ασθενής, περάσει αυτές τις πρώτες ημέρες, τότε μπορούν όλοι να ανασάνουν. Είναι ενθαρρυντικό. Όμως δεν μπορεί να ειπωθεί αν θα επιβιώσει ή ποιες θα είναι οι συνέπειες»
Πηγή: Newsbomb