ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατροί του Κόσμου: προληπτικά προγράμματα με χρηματοδότηση των Εφοπλιστών

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τηςελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότεροαγαθό του ανθρώπου, οι Γιατροί του Κόσμου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικούελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότησητης Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.
Γιατροί του Κόσμου: προληπτικά προγράμματα με χρηματοδότηση των Εφοπλιστών

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τηςελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότεροαγαθό του ανθρώπου, οι Γιατροί του Κόσμου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικούελέγχου «Υγεία για όλους» σε Ξάνθη και Καβάλα, με τη συνολική χρηματοδότησητης Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα «Υγεία γιαόλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικόέλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές τηςηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών τουΚόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειροιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικόέλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις καιπαιδικό εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου απότην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιοενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιούνται από την ελληνικήεφοπλιστική κοινότητα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε όλη τηχώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων των Γιατρώντου Κόσμου για τον νομό Ξάνθης και το νομό Καβάλας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 10/1 : ΚΑΠΗΔήμος Σταυρούπολης Ξάνθη

Σάββατο 11/1 : ΚΑΠΗΣταυρούπολης Ξάνθη

Κυριακή 12/1: ΑίθουσαΑιμοδοτών Επιμελητήριο Καβάλας

Δευτέρα 13/1: ΔημοτικόΔιαμέρισμα Νέστου Καβάλας στο Πρώην Γυμνάσιο Λεκάνης

Τρίτη 14/1:Δημοτικό Διαμέρισμα Παγγαίου Καβάλας στο Κοινοτικό κατάστημα του Πλατανότοπου

Τετάρτη 15/1:Δημοτικό Διαμέρισμα Παγγαίου Καβάλας στο Κοινοτικό κατάστημα του Πλατανότοπου