ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά ζωής της ΦΛΟΓΑΣ και του ΟΠΑΠ στο Νοσ. Αγ. Σοφία

Τρία νέα έργα κοινωνικής δράσης - δωρεές αγάπης και αλληλεγγύης - που προστέθηκαν και ήδη συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία  Σοφία» επ' ωφέλεια των παιδιών, εγκαινιάζονται την προσεχή Δευτέρα.
Δωρεά ζωής της ΦΛΟΓΑΣ και του ΟΠΑΠ στο Νοσ. Αγ. Σοφία

Τρία νέα έργα κοινωνικής δράσης - δωρεές αγάπης και αλληλεγγύης - που προστέθηκαν και ήδη συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» επ' ωφέλεια των παιδιών, εγκαινιάζονται την προσεχή Δευτέρα.


Πρόκειται για :


- Το νέο,πλήρως εξοπλισμένο, Τμήμα Αξονικού / Μαγνητικού Τομογράφου, δωρεά του «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ».


- Το νέο, Μαγνητικό Τομογράφο, δωρεά της ΟΠΑΠ ΑΕ και


- Την πλήρη ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό των χώρων που στεγάζεται το Ακτινολογικό Τμήμα του ιδίου Νοσοκομείου, δωρεά του «Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ».


Το κόστος και των τριών αυτών δράσεων που καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου από τη ΦΛΟΓΑ και την ΟΠΑΠ Α.Ε., ξεπέρασε τα 2 εκ. ευρώ.
Τα κοινά εγκαίνια των νέων αυτών έργων - ιατρικού εξοπλισμού και χώρων - θα γίνουν τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι και στην εκδήλωση θα παρευρεθούν από την πλευρά της πολιτείας ο Υπουργός Υγείας κος Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός κος Μπέζας, η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και η Διοίκηση της ΦΛΟΓΑΣ και της ΟΠΑΠ ΑΕ.


Η εξέλιξη της τεχνολογίας στα χέρια έμπειρων ιατρών και γενικά επαγγελματιών της Υγείας, μπορεί να προσφέρει θεαματική βελτίωση στην αντιμετώπιση της νόσου. Ο νέος εξοπλισμός, προηγμένης τεχνολογίας, μοναδικός στο λεκανοπέδιο της Αττικής για παιδιά, είναι απαραίτητος, κυρίως για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων αλλά και για τη μείωση της ταλαιπωρίας των παιδιών. Σημειώνεται ότι λόγω της ελαχιστοποίησης της διάρκειας της εξέτασης, αποφεύγονται πολλές περιπτώσεις νάρκωσης των παιδιών.

Διαβάστε επίσης


Η υπέροχη πρωτοβουλία της ΦΛΟΓΑΣ για τα παιδιά με καρκίνο