ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψυχραιμία για το επεισόδιο με τους γιατρούς

Ψυχραιμία και όχιαποπροσανατολισμό με επικοινωνικά κόλπα προς όλους ιδιαίτερα σήμερα που  γιατροί βρίσκονται στους δρόμους για τονομοσχέδιο της ΠΦΥ, συστήνει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ.Μιχάλης Βλασταράκος, με αφορμή το επεισόδιο που είχε το βράδυ της Τετάρτης μετην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά.
Ψυχραιμία για το επεισόδιο με τους γιατρούς

Ψυχραιμία και όχιαποπροσανατολισμό με επικοινωνικά κόλπα προς όλους ιδιαίτερα σήμερα που γιατροί βρίσκονται στους δρόμους για τονομοσχέδιο της ΠΦΥ, συστήνει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ.Μιχάλης Βλασταράκος, με αφορμή το επεισόδιο που είχε το βράδυ της Τετάρτης μετην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Βαρβάρα Ανεμοδουρά.

Αναφορικάμε ατύχημα που συνέβη στην κυρία Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κος Μιχάλης Βλασταράκοςδηλώνει τα κάτωθι:

«Ευχόμενος περαστικά στηνκυρία Ανεμοδουρά, ήθελα να διευκρινίσω πως το περιστατικό το οποίο αναφέρεταιως ατύχημα προέρχεται από διάφορες λεκτικές επιθέσεις τις οποίες πρώτη η καΑνεμοδουρά εξαπέλυσε εναντίον παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Έχωμιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς της οι οποίοι με διαβεβαίωσαν πως οιαπαραίτητες εξετάσεις που διενεργήθηκαν ήταν φυσιολογικές.

Συστήνοντας ψυχραιμία προςόλους, τονίζω πως δεν υπάρχει λόγος αποπροσανατολισμού μας μέσω επικοινωνιακώντακτικών, ειδικά τη σημερινή ημέρα που το αρραγές μέτωπο των ιατρών όλης τηςχώρας βρίσκεται στους δρόμους για να δώσει τη μάχη ενάντια στο Νομοσχέδιο γιατην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΕΔΥ)».

Διαβάστε ακόμη:

Στο Τζάνειο η κυρία Ανεμοδουρά