ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Facebook και κακό sex βάζουν φωτιά στα διαζύγια...

Μπορεί να θεωρείτε ότι το κρίσιμο χρονικό σημείο για την επιβίωση ενός γάμου είναι τα επτά χρόνια, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην και τα ζευγάρια οδηγούνται
Facebook και κακό sex βάζουν φωτιά στα διαζύγια...

Μπορεί να θεωρείτε ότι το κρίσιμο χρονικό σημείο για την επιβίωση ενός γάμου είναι τα επτά χρόνια, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην και τα ζευγάρια οδηγούνται στο διαζύγιο στα τρία χρόνια, εξαιτίας του… κακού σεξ, αλλά και των… social media!

Ναι, καλά διαβάσατε!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από μία νέα βρετανική δημοσκόπηση, η σχέση των περισσότερων ζευγαριών στηρίζεται αποκλειστικά από τις επιδόσεις του συντρόφου στο σεξ, ενώ ο μέσος χρόνος διάρκειας είναι τα δύο χρόνια και εννέα μήνες.

Ένας στους τέσσερις άνδρες και μία στις πέντε γυναίκες, απάντησαν πως ο συχνός οργασμός είναι πιο σημαντικός από τον έρωτα σε μία σχέση.

Παράλληλα, τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν περισσότερο τα κοινωνικά, είναι αυτά που φαίνεται πως «πλήγονται» περισσότερο.

Αναλυτικά, ένα ποσοστό που άγγιζε το 79% των χωρισμένων ερωτηθέντων χρησιμοποιούσε ενεργά τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, ενώ το 36% παραδέχτηκε πως είχε γνωρίσει τον/ την πρώην σε κάποια σελίδα γνωριμιών.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 54% δεν δίστασε να παραδεχθεί πως τα δίκτυα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χωρισμό.

Μάλιστα, το 34% αποκάλυψε πως ο/η πρώην γνώρισε κάποιον στο internet, με αποτέλεσμα να επέλθει ο χωρισμός.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 3.800 άνδρες και γυναίκες.