ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτέθηκαν σε τραυματιοφορείς που παρέλαβαν τραυματία

Μεγάλη ένταση επικράτησε χθες βράδυ κατά τις 11 στον καταυλισμό των Ρομά στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου. Ένταση η οποία προήρθε από επεισόδιο που προκάλεσαν κάποιοι εξ΄αυτών σε βάρος πληρώματος ασθενοφόρου
Επιτέθηκαν σε τραυματιοφορείς που παρέλαβαν τραυματία

Μεγάλη ένταση επικράτησε χθες βράδυ κατά τις 11 στον καταυλισμό των Ρομά στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου.

Ένταση η οποία προήρθε από επεισόδιο που προκάλεσαν κάποιοι εξ΄αυτών σε βάρος πληρώματος ασθενοφόρου που μετέβη στην περιοχή για να παραλάβει 16χρονο Ρομά τραυματία τροχαίου που σημειώθηκε στην οδό Μακεδονίας.

Ο ανήλικος, που οδηγούσε παράνομα το επιβατηγό Ι.Χ. της οικογένειάς του έχασε τον έλεγχο του οχήματος που ανατράπηκε. Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά αλλά κάποιοι Ρομά για ανεξήγητους λόγους είδαν με κακό μάτι τον ερχομό του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει. Δεν δίστασαν μάλιστα να προκάλεσουν επεισόδιο και φθορές στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη με άνδρες της Τροχαίας, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας για να επιβάλλουν την τάξη ενώ ένας εξ΄αυτών δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άλλον Ρομά, 20χρονο αδερφό του ανήλικου που τραυματίστηκε στο τροχαίο. Αποτέλεσμα όλων αυτών να γίνουν τέσσερις συλλήψεις, των δύο αδερφών που κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών (ο 20χρονος) και παραβίαση του ΚΟΚ (ο 16χρονος) και των γονιών τους για παραμέληση.

Πηγή: newsbomb.gr