ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προνομιακές εξετάσεις στο Ντυνάν για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Επίσκεψη στα εξωτερικά Ιατρεία, διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, αλλά και απλή συνταγογράφηση, προσφέρει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ μέχρι τις 6 Ιουνίου, το μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» Ν.Π.Ι.Δ..

Προνομιακές εξετάσεις στο Ντυνάν για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Ειδικότερα, το νοσηλευτήριο, ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ότι προσφέρει στα Εξωτερικά Ιατρεία, που εκτείνονται σε λειτουργικό χώρο των 2.800τ.μ. και στελεχώνονται καθημερινά από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, τα παρακάτω:

1. επίσκεψη στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου για όλες τις ειδικότητες στη τιμή των20 €,
2. ειδική τιμή 8 € στην απλή ηλεκτρονική συνταγογράφηση,
3. διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, με τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται για ραντεβού μπορούν να καλέσουν τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08:00 – 15:00 στα τηλέφωνα επικοινωνίας :
- Εξωτερικά Ιατρεία 210-69.72.000,
- Διαγνωστικά Εργαστήρια 210-6972.134,
- Ακτινοδιαγνωστικά Εργαστήρια 210-6972.052-4.

Η πρόσβαση στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται στη Λεωφ. Μεσογείων 107 στην Αθήνα, πλησίον της στάσης μετρό «Κατεχάκη», εξυπηρετείται από τις γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΑ Α5, Β5, 046 και Χ95. Τέλος, διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης 400 θέσεων.

Το μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» Ν.Π.Ι.Δ. λειτουργεί το ομώνυμο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο, που κατασκευάστηκε το 2000 σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 517/91. Το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» διαθέτει άδεια 37 κλινικών όλων των ειδικοτήτων με συνολικά 462 κλίνες, 4 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 38 κλίνες, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με 25 κλίνες, Θάλαμο Ιωδίου 2 κλινών και 25 υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες. Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας του το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» επεδίωξε να συνδυάσει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα κοινωφελές έργο, επεκτείνοντας τους ορίζοντες της Ιατρικής επιστήμης.