ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές 2014: Υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου ο Π. Παπανικολάου

Υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, είναι ο γνωστός γιατρός και συνδικαλιστής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας κ. Πάνος Παπανικολάου.Ιδιαίτερα αγαπητός στους γιατρούς λόγω της άριστης επιστημονικής του κατάρτισης στη Νευροχειρουργική και της συναδελφικότητας που επιδεικνύει, είναι ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Εκλογές 2014: Υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου ο Π. Παπανικολάου

Ο κ. Π. Παπανικολάου, νευροχειρουργός της Νίκαιας, είναι μέλος του δ.σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Έχει γίνει γνωστός ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα για τους αγώνες και τις παρεμβάσεις του ενάντια στην καταστροφική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων που με υπουργούς τους κ.κ. Λοβέρδο - Άδωνι Γεωργιάδη έχουν επιβάλλει μια απάνθρωπη υγειονομική γενοκτονία ενάντια στον ελληνικό λαό.

Συνέβαλλε στην ίδρυση και ανάπτυξη της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.). Έχει διατελέσει επί πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης της ΕΙΝΑΠ (ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά) καθώς και της διοίκησης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). Στις τελευταίες αρχαιρεσίες της ΕΙΝΑΠ εκλέχτηκε πάλι μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με το ψηφοδέλτιο του "Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή". Επίσης του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Νίκαιας και του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου νοσοκομείου, στο οποίο εκλέγεται εδώ και χρόνια αιρετός εκπρόσωπος των ιατρών στη διοίκηση.