ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκκληση για βοήθεια στην Σερβία από τον ΕΕΣ

Έκκληση για βοήθεια προκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων, απευθύνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Έκκληση για βοήθεια στην Σερβία από τον ΕΕΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών α' ανάγκης (ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα).

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (δ/νση: Άστρους 111-113 Κολωνός, τηλ. 210 5147300, 6937790171, πρόσωπο επαφής: Καμπουροπούλου Νάταλι).

Επίσης, ο ΕΕΣ ενημερώνει τους πολίτες που επιθυμούν και μπορούν, να συνεισφέρουν οικονομικά, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK 112 00 2002 021470, που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.