ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωεκλογές 2014: σκληρό μήνυμα Βαρνάβα για συγκυβέρνηση

Έντονα στηλιτεύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ. Δημήτρης Βαρνάβας την συγκυβέρνηση για τον δρόμο που ακολουθεί τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε θέματα δημόσιας υγείας, όπως τα νοσοκομεία , τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ανασφάλιστους, προσθέτοντας ότι αποτελεί σοβαρό παράγοντα αστάθειας.

Ευρωεκλογές 2014: σκληρό μήνυμα Βαρνάβα για συγκυβέρνηση

Ο κ. Βαρνάβας στέλνει το μήνυμα «αρκετά με τους δημαγωγούς της σταθερότητας», σημειώνοντας ότι «ο πολιτικός τους χρόνος εξαντλείται ραγδαία και οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν αφορμή για καταγραφή της οργής μιας κοινωνίας που υπέστη τα πάνδεινα».

Αναλυτικά το μήνυμα που στέλνει ο κ. Βαρνάβας με αφορμή τις Ευρωεκλογές έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες ο κ. Σαμαράς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ επαναλαμβάνουν με απέραντη μονοτονία πως αυτοί αποτελούν τους εγγυητές της σταθερότητας, ενώ οι άλλοι (εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ) αποτελούν πηγή αστάθειας και ανωμαλίας.

Η συγκυβέρνηση αποτελεί όντως σοβαρό παράγοντα σταθερότητας για τους εξής λόγους:

- Διασφαλίζει ότι το δημόσιο χρέος θα συνεχίσει να παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη όσο κυβερνούν τη χώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ κάθε χρόνο θα έχουμε εξασφαλισμένα τουλάχιστον ένα μνημόνιο κι ένα μεσοπρόσθεσμο.
- Διασφαλίζει πως οι ανασφάλιστοι δεν θα πέσουν ποτέ κάτω από 3,5 εκατ. και όσοι αποδημούν εις Κύριον θα αναπληρώνονται τάχιστα.
- Διασφαλίζει πως τα Νοσοκομεία θα συνεχίσουν να κολυμπούν στη μιζέρια και τη διάλυση, ενώ οι πολίτες θα καταβάλλουν συμμετοχή μέχρι το 100% της αξίας των φαρμάκων τους.
- Διασφαλίζει πως σύντομα θα διαλύσουν ολοσχερώς τα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να πάψει η αμφιβολία για το ύψος των συντάξεων και τα όρια συνταξιοδότησης.

Οι συνεταίροι της πολιτικής απάτης καμώνονται πως αναγνωρίζουν τις θυσίες μας, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον Πάγκαλο και τον Γεωργιάδη να μας καθυβρίζουν καθημερινά.
Βεβαίως δεν είναι ανόητοι.

Αντιλαμβάνονται πως ο πολιτικός τους χρόνος εξαντλείται ραγδαία και οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν αφορμή για καταγραφή της οργής μιας κοινωνίας που υπέστη τα πάνδεινα. Προσπαθούν λοιπόν να μας πείσουν πως οι ίδιοι που μας έβαλαν στη σπηλιά του μαρτυρίου μπορούν και να μας βγάλουν!
Εάν υπάρχουν ακόμη πολίτες που είναι ικανοί να πειστούν από τέτοιους άθλιους και φτηνούς θεατρινισμούς ας επιλέξουν να ψηφίσουν τους δυνάστες τους. Οι υπόλοιποι θα επιλέξουμε πολιτικές δυνάμεις που διαθέτουν καθαρό λόγο και πρόγραμμα, ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να ξαναβρεί τον εαυτό της και να ορθοποδήσει.
Αρκετά με τους δημαγωγούς της σταθερότητας».