ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχει στήσει το σπίτι του μέσα στο νοσοκομείο και δεν φεύγει

Πονοκέφαλο προκαλεί η περίπτωση ενός ωρομίσθιου υπαλλήλου του νοσοκομείου της Λευκωσίας, ο οποίος έχει μετατρέψει το νοσοκομείο σε σπίτι του!

Έχει στήσει το σπίτι του μέσα στο νοσοκομείο και δεν φεύγει

Εδώ και καιρό, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ο υπάλληλος είχε κάνει κατάληψη σε ένα από τα αχρησιμοποίητα δωμάτια στο υπόγειο του τεράστιου κτηρίου κι εκεί είχε τοποθετήσει το κρεβάτι και τα υπάρχοντα του.

Η Διεύθυνση του νοσοκομείου προσπαθεί μάταια να τον πείσει να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο χώρο για σπίτι του.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος ανήκει στο ωρομίσθιο προσωπικό του νοσοκομείου Λευκωσίας, δεν φαίνεται τουλάχιστον από τα μέχρι τώρα στοιχεία που κατέχει η Διεύθυνση του νοσηλευτηρίου να αντιμετωπίζει κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή του νοσοκομείου κ. Πέτρου Μάτσα «ενδεχομένως να αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα και ίσως να χρειάζεται διαφορετική βοήθεια».

Είναι γεγονός, είπε ο κ. Μάτσας, «ότι εδώ και καιρό η περίπτωση του μας είναι γνωστή. Προσπαθήσαμε με συστάσεις και παρακλήσεις μέσω των ανωτέρων και άλλων συναδέλφων του να τον κάνουμε να αλλάξει αυτή τη συνήθεια του, όμως δεν τα καταφέραμε». Κάθε φορά, πρόσθεσε ο διευθυντής του νοσοκομείου, «που εντοπίζουμε τον χώρο που ζει, του γίνονται συστάσεις και απλώς εντοπίζει άλλο σημείο στο νοσηλευτήριο και "μετακομίζει" εκεί. Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο κτήριο με πολλούς αχρησιμοποίητους χώρους και δεν είναι δυνατό να γνωρίζουμε πού βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος τα απογεύματα και τα βράδια, αφού, επιλέγει να εργάζεται στις απογευματινές βάρδιες και ως εκ τούτου η διαμονή του στο νοσοκομείο διευκολύνεται». Η περίπτωση του συγκεκριμένου ανθρώπου, όπως πληροφορούμαστε, αποτελεί κοινό μυστικό για την πλειοψηφία των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Αυτή την περίοδο, το «σπίτι» του βρίσκεται κάπου μεταξύ μηχανοστασίου και πλυντηρίου στο νοσηλευτήριο.