ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτυχή επέμβαση για "μπαλονάκι" έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ), Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από ελαφράς μορφής καρδιακό επεισόδιο που υπέστη αργά χθες το απόγευμα.

Επιτυχή επέμβαση για "μπαλονάκι" έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης

Σύμφωνα με δηλώσεις του καρδιολόγου Α. Παπαμιχαήλ σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο Γ. Καρατζαφέρης υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση όπου του τοποθετήθηκε "μπαλονάκι" και πλέον δεν διατρέχει κανένα άμεσο κίνδυνο η υγεία του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υπεβλήθη μετά από την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου. Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγγειοπλαστική με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα παραμείνει νοσηλευόμενος προληπτικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στον 4ο όροφο του Ιατρικού Κέντρου για μία ακόμα ημέρα.

Ο κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα "καθαρά καρδιακό επεισόδιο" και πρόσθεσε ότι πήγαν όλα πολύ καλά στην επέμβαση που έγινε στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Διαβάστε επίσης:

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γ. Καρατζαφέρη

Στην Εντατική με ισχαιμικό ο Γιώργος Καρατζαφέρης