ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτυχή επέμβαση για "μπαλονάκι" έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης

Επιτυχή επέμβαση για "μπαλονάκι" έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ), Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από ελαφράς μορφής καρδιακό επεισόδιο που υπέστη αργά χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καρδιολόγου Α. Παπαμιχαήλ σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο Γ. Καρατζαφέρης υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση όπου του τοποθετήθηκε "μπαλονάκι" και πλέον δεν διατρέχει κανένα άμεσο κίνδυνο η υγεία του.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υπεβλήθη μετά από την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου. Οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αγγειοπλαστική με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα παραμείνει νοσηλευόμενος προληπτικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στον 4ο όροφο του Ιατρικού Κέντρου για μία ακόμα ημέρα.

Ο κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε ότι επρόκειτο για ένα "καθαρά καρδιακό επεισόδιο" και πρόσθεσε ότι πήγαν όλα πολύ καλά στην επέμβαση που έγινε στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

 

Διαβάστε επίσης:

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γ. Καρατζαφέρη

Στην Εντατική με ισχαιμικό ο Γιώργος Καρατζαφέρης