ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον τρύπησε αγκάθι και τελικά έχασε το χέρι του από σαρκοφάγο βακτήριο! (vid)

Όταν ο Braden Leonard από την πόλη Newport του Rhode Island στις ΗΠΑ, έπεσε με το ποδήλατό του τον Ιούνιο και χτύπησε ελαφρά, δεν μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε.

Τον τρύπησε αγκάθι και τελικά έχασε το χέρι του από σαρκοφάγο βακτήριο! (vid)

Πέφτοντας από το ποδήλατο, ο 32χρονος πυροσβέστης στο επάγγελμα προσγειώθηκε σε μια συστάδα ακανθωτών θάμνων. Ένα από τα αγκάθια τον τρύπησε στο χέρι, αλλά εκείνος χωρίς να δώσει περαιτέρω σημασία συνέχισε τη διαδρομή του και επέστρεψε στο σπίτι του.

Δεν γνώριζε όμως ότι με το τρύπημα από το αγκάθι πέρασε στον οργανισμό του ένα πολύ επικίνδυνο βακτήριο, το οποίο ζει καταστρέφοντας τον ιστό του δέρματος.

Ο 32χρονος ανέπτυξε υψηλό πυρετό, φλεγμονή και άρχισε να νιώθει έντονη κόπωση και αδυναμία. Οι φίλοι του τον έπεισαν να πάει στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε επί 10 μέρες.

Οι γιατροί του είπαν ότι έπασχε από "νεκρωτική απονευρωσίτιδα", γνωστή και ως "σαρκοφάγο μόλυνση", και πως, προκειμένου να ζήσει, έπρεπε να ακρωτηριάσουν το χέρι του, όπως και έγινε.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Newport, όπου ο 32χρονος ήταν ενεργός πυροσβέστης τα τελευταία 9 χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα διοργανωθεί έρανος για τον άτυχο Branden, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να εργαστεί όπως πριν από το απίστευτο ατύχημά του.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Το αλυσοπρίονο χώθηκε στον λαιμό του και όμως έζησε! (φωτογραφίες)

Απίστευτευτο: 40χρονη ήταν έγκυος για 87 μήνες!

Δίδυμα γεννήθηκαν το ένα Χειμώνα και το άλλο Άνοιξη! (video)

Μεσολόγγι: Έπαθαν σοκ οι γιατροί όταν είδαν τις ακτινογραφίες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ