ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ έκοψε και πάλι το ρεύμα σε ασθενή με μηχανική υποστήριξη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας ασθενής, μετά τη διακοπή του ρεύματος στο σπίτι του από τη ΔΕΗ, λόγω οφειλών.

Η ΔΕΗ έκοψε και πάλι το ρεύμα σε ασθενή με μηχανική υποστήριξη

Αν και δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από το τραγικό θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής από τα Χανιά όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα για οφειλή ύψους 267 ευρώ, όπως υποστηρίζει η οικογένειά της, λίγο έλειψε να υπάρξει και δεύτερο θύμα.

Ο 45χρονος Μιχάλης είναι πολύτεκνος πατέρας, ανάπηρος, καρδιοπαθής, διαβητικός με βαριά αναιμία και όπως λέει έχει κάνει αίτηση για να υπαχθεί στους ευάλωτους καταναλωτές.

Και όμως η ΔΕΗ εξέδωσε μέσα σε πέντε μήνες 5 λογαριασμούς για τους οποίους καλείται να πληρώσει 1.900 ευρώ καθώς μέσα σε αυτούς υπάρχει και το «χαράτσι».

Όπως περιέγραψε μιλώντας στην Ελευθεροτυπία «όταν κόπηκε το ρεύμα, πήγα απευθείας στο Σισμανόγλειο, με υποξαιμία και αρρυθμίες». «Πήρα τηλέφωνα σε όλα τα υπουργεία και διαμαρτυρήθηκα, εξήγησα τι συμβαίνει, η γυναίκα μου πήγε στη ΔΕΗ να διαμαρτυρηθεί γιατί είμαστε στο κοινωνικό τιμολόγιο. Της είπαν ότι έχασαν την καρτέλα με τα στοιχεία μας. Τελικά, έγινε επανασύνδεση.

Αν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που δεν ήξερε πώς να το χειριστεί, θα θρηνούσαμε θύματα».

Διαβάστε επίσης

Τετραπληγική έχασε τη ζωή της όταν της έκοψαν το ρεύμα λόγω χρέους! (vid)

Νέα περίπτωση διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ σε τετραπληγικό στη Μαγνησία