ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η συσκευή που συνδέει το μωρό σας... στο internet! (video)

Πήγατε μια βόλτα και ανησυχείτε για το τι κάνει το μωρό σας; Το βάλατε για ύπνο και είστε σε διπλανό δωμάτιο, αλλά θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή μην τυχόν κοιμάται μπρούμυτα;

Η συσκευή που συνδέει το μωρό σας... στο internet! (video)

Τώρα, μια νέα συσκευή που ονομάζεται "Sproutling" ήρθε να σας απαλλάξει από όλες αυτές τις ανησυχίες.

Πρόκειται για ένα "βραχιολάκι"που φοριέται κοντά στον αστράγαλο του μωρού και με ειδικούς αισθητήρες παρακολουθεί τους καρδιακούς του παλμούς, την θερμοκρασία του, την διάθεση στην οποία βρίσκεται (αν έχει εκνευρισμό, νιώθει άβολα κλπ), ενώ μπορεί να σας ειδοποιήσει και για το αν έχει γυρίσει μπρούμυτα, κάτι που δεν είναι καλό για την αναπνοή του μέχρι την ηλικία των 7 μηνών.

Όλα αυτά τα κάνει μέσω... internet! Η συσκευή συνδέεται μέσω ειδικής εφαρμογής με το κινητό σας τηλέφωνο και μέσω του διαδικτύου σας ενημερώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή για την κατάσταση που βρίσκεται το μωρό σας, οπουδήποτε και αν είστε.

10101-2170-IMG 0859-l

Η συσκευή, η οποία θα βγει στην αγορά τον Μάρτιο του 2015, προορίζεται για παιδιά έως 2 ετών και έχει και ειδικό μηχανισμό για να φορτίζεται ασύρματα. Επίσης έχει αισθητήρες που μετράνε ακόμα την θερμοκρασία του δωματίου, την ένταση του φωτός στο δωμάτιο του μωρού, το επίπεδο του θορύβου και κάθε λογής άλλη παράμετρο που μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο του.

1407442452000-1407423063000-family-20view-20-28website-29

Η κατασκευάστρια εταιρεία λέει ότι αυτή η συσκευή έχει σκοπό να φοριέται στα μωρά όταν εκείνα κοιμούνται ή όταν οι γονείς είναι σε άλλο δωμάτιο και θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει σε εκείνο που είναι το μωρό τους.

Διαβάστε επίσης:

Μάθετε ποια παιχνίδια ακονίζουν το μυαλό των παιδιών

Το "παιχνίδι του πνιγμού": Η επικίνδυνη "μόδα" που σκοτώνει

Το παιδί μου πάτησε αχινό! Τι να κάνω;

Έρχεται η εφαρμογή που θα μπορεί να διαβάζει τη διάθεσή σας