ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοιχτή Αγκαλιά: Δωρεάν εξετάσεις σε 1.388 παιδιά και ενήλικες

Ανοιχτή Αγκαλιά: Δωρεάν εξετάσεις σε 1.388 παιδιά και ενήλικες

Με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή», η Εθελοντική Ομάδα αποτελούμενη από 25 άτομα, γιατρούς και νοσηλευτές όλων των ειδικοτήτων, προσέφερε τις ιατρικές της υπηρεσίες δωρεάν σε όλους τους κατοίκους, στις Δημοτικές Ενότητες ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ - ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ.

Προτεραιότητα όπως πάντα είχαν τα παιδιά, από βρέφη έως και παιδιά του Γυμνασίου. Εξετάστηκε το 90% του παιδικού πληθυσμού και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.388 Ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά και ενήλικες που αφορούν Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό, Οφθαλμίατρο, Καρδιολόγο, Ακτινολόγο, Οδοντίατρο, Παθολόγο, Γυναικολόγο, ενώ έγιναν αρκετοί εμβολιασμοί όπου κρίθηκε αναγκαίο. (Παράλληλα, εξετάστηκαν και τα παιδιά της «Κιβωτού» της Πωγωνιανής).

Εκτός των ιατρικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα πρόληψης. Συνεδρίες έγιναν από ειδικούς (Ψυχολόγο και Παιδοψυχίατρο) σε παιδιά και ενήλικες για θέματα ψυχικής υγείας.

Στο Δελβινάκι η «Ανοιχτή Αγκαλιά» παρέδωσε το δεύτερο Χώρο Πολλαπλής Χρήσης προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά. Χορηγός είναι η Εταιρία COSMOTE καθώς και η οικογένεια Γ. Δημητριάδη που υποστήριξε για δεύτερη φορά αυτό το εγχείρημα.

Η Εκστρατεία στην Ήπειρο εντάσσεται στο Πρόγραμμα των Εκστρατειών Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας σε παιδιά και ενήλικες ακριτικών περιοχών που πλήττονται από τη φτώχεια /και τον κοινωνικό αποκλεισμό (ΕΣΠΑ). Η πολύπλευρη αυτή Προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων

Η Ανοιχτή Αγκαλιά, ευχαριστεί για τη συνδρομή τους τον Διευθυντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Θεόδωρο Στέφο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δελβινακίου.

BEST OF NETWORK

Της έστειλε φωτογραφία το μόριό του - Αυτό που έκανε θα το θυμάται μια ζωή (photos)

Υπάρχει μια ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία γλώσσα

4 ζώδια που μετά τον χωρισμό δεν πρέπει με τίποτα να ξαναπλησιάσεις!

Πόνος στη μέση: Τι περιλαμβάνει η αντιφλεγμονώδης διατροφή που τον προλαμβάνει (εικόνες)

Είναι πιθανό να έφτιαχνες τοστ με τον λάθος τρόπο όλα αυτά τα χρόνια: Τα 5 μυστικά που θες να ξέρεις

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων :Ένας πολύτιμος θησαυρός γνώσεων το Εργαστήριο Ερευνών Νεοελληνικής Φιλοσοφίας

Δήμος Αναστασίαδης: Μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον γιο του - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει (pics)

Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει το δώρο του Μάκη της, που φορά συνέχεια; Απλά θα τρίβεις τα μάτια σου!

Έτσι ήρθε το... ναυάγιο στη Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (video)

Το λάθος που κάνουν όλοι και καταστρέφουν το αυτοκίνητό τους (video)

BEST OF NETWORK

PlusQueen