ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω γιατρός με φακελάκι

Επ' αυτοφόρω συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας γιατρός του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης "Γ. Γεννηματάς" για φακελάκι.

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω γιατρός με φακελάκι

Να σημειωθεί ότι ο γιατρός συνελήφθη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι και μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ χθες, ένας γιατρός «μαϊμού» συνελήφθη στην Κατερίνη. Πρόκειται για έναν 54χρονο, ο οποίος προσποιούμενος τον γενικό παθολόγο παρείχε ιατρικές υπηρεσίες σε ανυποψίαστα θύματα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε στήσει αυτοσχέδιο ιατρείο σε ημιυπαίθρια αποθήκη του σπιτιού του, όπου δεχόταν τους ασθενείς. Συνολικά τον επισκέφθηκαν έξι άτομα, δύο από τους οποίους του κατέβαλαν 140 ευρώ ως αντίτιμο για ιατρικές εξετάσεις και παροχή ιατρικών συμβουλών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- 43 βαζάκια με αυτοσχέδιες κρέμες, έξι μεγεθυντικοί φακοί, τρία βιβλία με ιατρικές συμβουλές, 44 σύριγγες, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν χρησιμοποιημένες και διάφορα έγγραφα εξετάσεων.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, ενώ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.