ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σουμάχερ: Μία μικρή κλινική η βίλα του στη Γενεύη

Στο σπίτι του επιστρέφει για νοσηλεία ο Μίκαελ Σουμάχερ με τη βίλα της οικογένειάς του στη Γενεύη να μετατρέπεται σε μια μικρή κλινική για τη συνέχιση της απαραίτητης θεραπείας του μετά από το ατύχημά του τον περασμένο Δεκέμβριο την ώρα που έκανε σκι στο θέρετρο Μιραμπέλ των Γαλλικών Άλπεων στις 29 Δεκεμβρίου 2013.

Σουμάχερ: Μία μικρή κλινική η βίλα του στη Γενεύη

Για 254 ημέρες ο άνθρωπος-σύμβολο της σύγχρονης εποχής της Formula 1 ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, τις τελευταίες εβδομάδες το περιβάλλον του Σουμάχερ διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για την επιστροφή του στο σπίτι μετά την πολύμηνη νοσηλεία του στην κλινική της CHUV της Λωζάνης.

Για το λόγο αυτό ήταν απαραίτητη η σύσταση μίας ομάδας φροντίδας. Αυτή αποτελείται από περίπου 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, νοσοκόμων, βοηθών και διαφόρων θεραπευτών.

Ο Ντάρσι Κρίστεν, εκπρόσωπος της κλινικής CHUV της Λωζάνης, όπου νοσηλεύτηκε ο Σουμάχερ μετά το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, δήλωσε στην Bild am Sonntag: "Ένα μεγάλο μέρος της ομάδας που τώρα θα φροντίζει τον Μίκαελ, εκπαιδεύτηκε από τους ειδικούς μας. Θα παρακολουθούμε τη θεραπεία και θα είμαστε πάντα σε επαφή για ό,τι χρειαστεί".

Διαβάστε επίσης:

Σουμάχερ: Εξιτήριο για τον Γερμανό!