ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Krill OMEGA3: Η μικρή κόκκινη μαλακή κάψουλα… σε νέα συσκευασία!

Με αφορμή το λανσάρισμα νέων προϊόντων και έχοντας ως στόχο να συνδεθεί όλη η προϊοντική γκάμα κάτω από την ίδια αισθητική και ταυτότητα, το brand myelements προχώρα σε αλλαγή της συσκευασίας του προϊόντος Krill Omega 3.

Krill OMEGA3: Η μικρή κόκκινη μαλακή κάψουλα… σε νέα συσκευασία!

Διατηρώντας ορισμένα στοιχεία από την προηγούμενη, η νέα συσκευασία έχει ως βασικό της χρώμα το κόκκινο, έχει κάθετη διάταξη και σύγχρονη αισθητική που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του brand, ενώ αποτυπώνει ξεκάθαρα το λογότυπο myelements και το βασικό όφελος του προϊόντος που είναι η προστασία της υγείας της καρδιάς. Επίσης, απεικονίζει τη μικρή κόκκινη μαλακή κάψουλα, που «κρύβει» όλη τη δύναμη των ω - 3 λιπαρών οξέων!

Το Krill Omega 3 της myelements είναι φυσικό συμπλήρωμα διατροφής από έλαιο Krill.

Προάγει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, συμβάλλει στις ομαλές εγκεφαλικές λειτουργίες και βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου.

Παράλληλα, μελέτη στοχευμένη στη δράση του ελαίου Krill στην υπερλιπιδαιμία, αποδεικνύει πως το Krill Omega 3 μπορεί να συμβάλλει στην ουσιαστική μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και της LDL χοληστερόλης, γνωστή ως «κακή» χοληστερόλη.