ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Dettol & ΑΒ: Περισσότερα από 1.500 παιδιά μαθαίνουν «καλές συνήθειες»

Περισσότερα από 1500 παιδιά σε 53 Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς έχουν ήδη συμμετάσχει στην ενημερωτική εκστρατεία που οργανώνουν από κοινού Dettol και ΑΒ.

Dettol & ΑΒ: Περισσότερα από 1.500 παιδιά μαθαίνουν «καλές συνήθειες»

Η εκστρατεία Dettol και ΑΒ Βασιλόπουλος για την ενημέρωση παιδιών για τις «καλές συνήθειες» συνεχίζεται με ακόμα περισσότερες επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι πρόσφατα, η «Παραμυθοκουζίνα» βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθεί η Καλαμάτα, ο Πειραιάς και άλλες πόλεις, εντός και εκτός Αθηνών.
Σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα «Παραμυθοκουζίνα», οι μικροί μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν ένα – μοναδικό κάθε φορά – παραμύθι με θέμα τις «καλές συνήθειες». Με αφορμή την ιστορία «Οι περιπέτειες της Έλλης και το μαγικό σαπούνι» και μέσα από μια βιωματική εμπειρία με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κώστα Στοφόρου, τα παιδιά κατανοούν τη σημασία που έχουν οι καλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 1500 παιδιά σε 53 παιδικούς σταθμούς έχουν πάρει μέρος στην πρωτότυπη αυτή ενέργεια, ενώ οι επισκέψεις συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου 2015 με στόχο να καλυφθούν 100 παιδικοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα.

Εξώφυλλο παραμυθιού

Διαβάστε ακόμη:

Νέο σαπούνι σε μορφή αφρού από τη Dettol

Ουσία σε αντιμικροβιακά σαπούνια συνδέεται με τον καρκίνο και την κίρρωση του ήπατος