ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Dettol δωρίζει 6,5 τόνους αντισηπτικά και απολυμαντικά στον ΕΟΔΥ

Με τη δωρεά 6,5 τόνων αντισηπτικών και απολυμαντικών προϊόντων ενισχύει το Dettol το έργο του ΕΟΔΥ και ειδικά των κινητών του μονάδων.

Το Dettol δωρίζει 6,5 τόνους αντισηπτικά και απολυμαντικά στον ΕΟΔΥ

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ είναι τα συνεργεία που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, από τη λήξη της καραντίνας και διενεργούν τυχαίους ελέγχους κατ’ οίκον, ώστε να διαπιστώνονται εγκαίρως τυχόν νέα κρούσματα κορονοϊού. Τα συνεργεία αυτά, καθένα από τα οποία αποτελείται από έναν νοσηλευτή και έναν οδηγό, επισκέπτονται συμπολίτες μας στα σπίτια τους, λαμβάνουν βιολογικό δείγμα και στη συνέχεια το στέλνουν για εξέταση στο αρμόδιο εργαστήριο. Στην περίπτωση που κάποιο από τα δείγματα αυτά αποδειχθεί θετικό, τότε κινητοποιούνται όλες οι διαδικασίες από την πολιτεία, με αρχική, φυσικά, την ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος.

Το Dettol συμπαραστέκεται ενεργά στους εργαζόμενους των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ και στηρίζει το έργο τους, προμηθεύοντάς τους με προϊόντα που συμβάλλουν στη θωράκισή τους κατά ενδεχόμενου κινδύνου μετάδοσης του COVID-19. Αντισηπτικά και απολυμαντικά προϊόντα Dettol θα είναι μαζί τους, όπου κι αν βρίσκονται, προσφέροντάς τους την καλύτερη απολύμανση, ανά πάσα στιγμή. «Είμαστε ευγνώμονες στη Reckitt Benckiser Healthcare και στο Dettol για τη σημαντική δωρεά τους στον ΕΟΔΥ και στο ελληνικό κοινό. Ο ΕΟΔΥ είχε τεράστια υποστήριξη από επιχειρήσεις, κοινότητες, κοινωνικές ομάδες και άτομα από την αρχή αυτής της κρίσης και γι' αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, αποδεχόμενος τη δωρεά.

detol2

Ο κ. Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Reckitt Benckiser Healthcare και ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Reckitt Benckiser Healthcare: Ελπίζουμε η δωρεά να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων

Ελπίζουμε η δωρεά μας να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, δήλωσε με αφορμή την παράδοση των προϊόντων στον ΕΟΔΥ, ο κ. Νίκος Τσακαλάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reckitt Benckiser Healthcare: «Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επιπλέον υποστήριξη στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων και ελπίζουμε ότι η δωρεά μας θα βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων και των αγαπημένων τους. Υποστηρίζουμε δε ένθερμα την προσπάθεια που γίνεται να βγαίνουμε σαν κοινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά. Για μας στην μεγάλη οικογένεια της Reckitt Benckiser Healthcare, και στην οικογένεια του Dettol ειδικότερα, όραμα και σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων καθημερινών αναγκών για υγιεινή καθαριότητα και αντιβακτηριδιακή προστασία, που έχει σαν αποτέλεσμα πιο υγιή και χαρούμενη καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους εργάζονται εξαιρετικά πολλές ώρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την προστασία του έθνους. Πιστεύουμε, επίσης, ότι η προώθηση και ο σεβασμός των κανόνων ευθύνης – όπως η τήρηση αποστάσεων και μέτρων αποτελούν τη βάση για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και ολόκληρη την κοινότητα γενικά» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «H Reckitt Benckiser Healthcare, ως παγκόσμιος ηγέτης Υγείας και Υγιεινής, συνεισφέρει ενεργά στην καταπολέμηση και τον περιορισμό της έξαρσης του ιού παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπαίδευση και πληροφόρηση στο ευρύ κοινό αλλά και με κοινωνικές προσφορές παγκοσμίως. To Dettol ειδικότερα, με εμπειρία πάνω από 80 χρόνια, πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις με επιτυχία».

detol3Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ, Φωτεινή Κωνσταντακοπούλου, Senior Brand Manager Dettol & Media/Digital Lead,RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E, Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E


Με αφορμή τη δωρεά προς τον ΕΟΔΥ, το Dettol καλεί τους Έλληνες καταναλωτές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στον αγώνα κατά του Covid-19. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε προστατευμένοι, είναι το σύνθημα που ακολουθούμε τώρα όλοι, σε αυτή τη φάση εξέλιξης της πανδημίας.

https://www.facebook.com/DettolGreece/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ