ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σοκαριστική μεταμόρφωση του χρήστη ναρκωτικών (SlideShow)

Οι ναρκωτικές ουσίες έχουν καταστροφική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό και ένα νέο πρότζεκτ από τον αμερικανικό εκπαιδευτικό οργανισμό Rehabs το αποδεικνύει με τον πιο παραστατικό τρόπο.

Η σοκαριστική μεταμόρφωση του χρήστη ναρκωτικών (SlideShow)

Μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού (rehabs.com) παρουσιάζει τις ολέθριες συνέπειες της κατάχρησης ναρκωτικών, σε μια συλλογή με τίτλο Τα Πρόσωπα της Εξάρτησης.

Δεν πρόκειται απλώς για ζεύγη φωτογραφιών που παρουσιάζουν τους χρήστες πριν και μετά τη χρήση αλλά για time-lapse αποτύπωση της δραματικής μεταμόρφωσής τους με την πάροδο του χρόνου.

Το πρότζεκτ περιλαμβάνει δεκατρείς άντρες και γυναίκες που συνελήφθησαν για κατοχή ή διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως μεθαμφεταμίνες και ηρωίνη.

Σε δήλωση αποποίησης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, αναφέρεται πως οι φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν απαραιτήτως τον άμεσο αντίκτυπο της κατάχρησης και τη εξάρτησης, αν και θεωρείται προφανές ότι η χρήση παράνομων ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε αλλοιώσεις στην εξωτερική εμφάνιση του ατόμου.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα SlideShow

phot454

Διαβάστε επίσης:

«Το Breaking Bad έσπρωξε τους Ευρωπαίους στις μεθαμφεταμίνες»

Τι σκοτώνει τους νέους σήμερα

Δείτε πόσο θα γεράσετε αν πίνετε πολύ αλκοόλ! (online calculator)