ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bayer Hellas: Έντονη κοινωνική προσφορά

Έχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά της στην κοινωνία και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη που έχει η Ένωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων «Μαζί για το Παιδί», η φαρμακευτική Bayer, θέλησε φέτος να στηρίξει έμπρακτα αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Bayer Hellas: Έντονη κοινωνική προσφορά

Η εταιρία τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο έχει θέσει την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, με πρωταρχικό στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται.

Με στόχο την προσφορά στο συνάθρωπο, η Bayer Hellas επισκέφθηκε τον Παιδικό σταθμό «Οι Φίλοι του Παιδιού», στο κέντρο της Αθήνας και χάρισε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα. Εθελοντές της Bayer Hellas ανταποκρίθηκαν με ανιδιοτέλεια στην πράξη αλληλεγγύης και μαζί με τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σταθμού και μοίρασαν δώρα, προσφέροντας, κυρίως στα παιδιά αλλά και στους ίδιους, ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ομπρέλα δέκα κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί τα δέκα σωματεία προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες και ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 10.000 παιδιά στην Ελλάδα. Όραμα της Ένωσης είναι η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου υπηρεσιών, σε συνεργασία με αξιόπιστους και εξειδικευμένους φορείς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την ανακούφιση κάθε παιδιού σε ανάγκη.

Η Bayer Hellas για άλλη μια χρονιά αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας για μια καλύτερη κοινωνία.

Bayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer αποτελεί παγκόσμιο οργανισμό με κύρια δραστηριότητα στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρεία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης.

Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2013, ο Όμιλος απασχόλησε περίπου 113.200 ανθρώπους και είχε πωλήσεις της τάξεως των 40,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,2 δις ενώ οι δαπάνες για R&D σε € 3,2 δις.

IMGL4551

Διαβάστε ακόμη:

Η Bayer επενδύει στην Οφθαλμολογία με ένα εκτενές πρόγραμμα νέων θεραπειών

H Bayer αναζητά νέα ταλέντα για τις ψηφιακές εφαρμογές και ενισχύει νέες επιχειρήσεις

Bayer: 2 νέες ενδείξεις σε φάρμακα και 2 σημαντικές μελέτες