ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέρενς Κουίκ: Στην Δικαιοσύνη ο φάκελος του Νοσοκομείου Χίου

Αποφασισμένος να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη τον φάκελο του έργου της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Χίου εμφανίστηκε ο υφυπουργός Επικρατείας και συντονισμού κυβερνητικού έργου κ. Τέρενς Κουίκ.

Τέρενς Κουίκ: Στην Δικαιοσύνη ο φάκελος του Νοσοκομείου Χίου

Σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο νησί, αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ανάγκη πάταξης της διαφθοράς, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός «ότι ο βίος και η πολιτεία ορισμένων» δεν τους έχει οδηγήσει ενώπιον εισαγγελέα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κουίκ έκανε λόγο για κακοτεχνίες που ταλαιπωρούν μέχρι και σήμερα το Νοσοκομείο, αφού κατά την επίσκεψή του διαπίστωσε προσωπικά «το γκρέμισμα τμήματος της σκεπής, χειρουργεία που μπάζουν νερά και μηχανήματα πυρανίχνευσης που ενώ υπάρχουν δεν είναι καν συνδεδεμένα».

«Είμαστε αποφασισμένοι, πρόσθεσε, να στείλουμε στη δικαιοσύνη όλο το φάκελο του έργου. Δεν πρόκειται να υπάρξει κουκούλωμα για κανέναν και ειδικά για όποιον έφαγε λεφτά από τον ελληνικό λαό», τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι αυτό αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης.

Ο ίδιος προανήγγειλε και την ανάληψη πρωτοβουλίας σε συνεργασία με τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουπλή, ώστε να μεταφέρει την ανάγκη προσλήψεων γιατρών ειδικοτήτων που όπως χαρακτηριστικά είπε «βρίσκονται στο κόκκινο, με πρώτες από όλες του παιδίατρου αλλά και του νευρολόγου».

Πηγή: astraparis.gr