ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος διαγωνισμός για την Ημέρα της Μητέρας από το Mothersblog!

Το Mothersblog.gr, αγαπημένο site για μαμάδες και γονείς, διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, με πλούσια δώρα αξίας άνω των 5.000 ευρώ που μπορείτε να δείτε εδώ!

Μεγάλος διαγωνισμός για την Ημέρα της Μητέρας από το Mothersblog!

Μέσα από μια απλή και εύκολη διαδικασία, κάθε μαμά μπορεί να ανεβάσει στη σελίδα του διαγωνισμού τη δική της ιστορία, μαζί με φωτογραφίες ή και video, και να τη μοιραστεί με τη μεγάλη κοινότητα επισκεπτών του Mothersblog.gr.

Όλες οι ιστορίες ψηφίζονται από το κοινό, με τις πέντε δημοφιλέστερες να βραβεύονται με τα μεγάλα δώρα. Παράλληλα, όλες οι συμμετοχές θα μπουν σε κλήρωση για 25 ακόμη μοναδικά δώρα.

Ο διαγωνισμός του Mothersblog.gr είναι ανοικτός για όλων των ειδών τις ιστορίες: Τρυφερές, διδακτικές, χαρούμενες, συγκινητικές. Είναι σημαντικό το ότι η κάθε συμμετοχή αξιολογείται από το κοινό, όχι με βάση τη συντακτική αρτιότητα αλλά με γνώμονα την πραγματική αξία της στη σχέση γονέα-παιδιού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλες τις μαμάδες να συμμετάσχουν.

Ο διαγωνισμός με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου, ενώ η ανάδειξη των κορυφαίων ιστοριών και η κλήρωση για τα υπόλοιπα μεγάλα δώρα θα γίνει τη Πέμπτη 21 Μαΐου.

Όσες μαμάδες θα ήθελαν να συμμετάσχουν με τη δική τους τρυφερή, διδακτική ή εμπνευσμένη ιστορία, μπορούν να το κάνουν εδώ.