ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Η Αγκαλιά” γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο RIVER WEST, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης

Από την Τετάρτη 4 έως και τη Κυριακή 8 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα βρίσκονται στο ανανεωμένο RIVER WEST συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που τα χρειάζονται.

“Η Αγκαλιά” γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο RIVER WEST, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης

Η γιορτή θα κορυφωθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, Ημέρα της Μητέρας, με μια σειρά από ξεχωριστά happenings, παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του εμπορικού και τις μαμάδες τους.

Από την Τετάρτη έως την Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς είναι προτιμότερο να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση. Αναζητήστε τους εθελοντές του συλλόγου «Η Αγκαλιά» στο RIVER WEST για περισσότερες πληροφορίες.

Την Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 20:00, «Η Αγκαλιά» θα υποδεχτεί στο RIVER WEST τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές & ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη μαμά.

Τα ζαχαροπλαστεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ» θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς μας φίλους, ενώ η σχολή του make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting. Οι σπουδαστές του τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ Ξυνή θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές.

Επίσης, πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση και θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις από το Σύλλογο «Η Αγκαλιά» με πλούσια δώρα για τη μαμά και το παιδί.

Τέλος, ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 θα στηρίξει την εκδήλωση με ένα τρίωρο live radio show με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και ένα δίωρο DJ set.

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00 / Σάββατο: 09:00 - 20:00 / Κυριακή 8/5: 09:00 – 20:00