ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 20χρονη Αγγλίδα που ξεχνά κάθε μέρα ποια είναι

Εάν έχετε δει την ταινία Κάθε φορά, πρώτη φορά με τον Άνταμ Σάντλερ και τη Ντρου Μπάριμορ, ίσως είστε σε θέση αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην 20χρονη Jenny Gisby.

Η 20χρονη Αγγλίδα που ξεχνά κάθε μέρα ποια είναι

Η Lucy Whitmore, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Ντρου Μπάριμορ στην ταινία, είναι μια αξιαγάπητη αλλά φοβερά... ξεχασιάρα κοπέλα που ξυπνά κάθε πρωί χωρίς να έχει καμία ανάμνηση από τη ζωή της, το σύντροφό της ή τα ίδια της τα παιδιά. Μπορεί μια τέτοια ιστορία να μοιάζει τραβηγμένη, όμως η Jenny Gisby βιώνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Η νεαρή κοπέλα από το Νότιγχαμ εκδηλώνει βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, σε σημείο που ξυπνά κάθε πρωί χωρίς να θυμάται καθόλου τι έχει συμβεί στη ζωή της την προηγούμενη ημέρα.

Όπως ακριβώς και την ταινία, η Jenny έχει στη ζωή της έναν Henry Roth (Άνταμ Σάντλερ), δηλαδή έναν εξαιρετικά υπομονετικό και φροντιστικό σύντροφο που τη βοηθά να θυμηθεί.

«Ξυπνάω το πρωί και δεν θυμάμαι ποια είμαι, δεν θυμάμαι το φίλο μου ή τους γονείς μου», δήλωσε η κοπέλα στο βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Caters News Agency. «Στην αρχή νιώθω θυμό επειδή όλοι γύρω μου μοιάζουν εντελώς άγνωστοι.» Ο σύντροφός της, Stuart Balmforth, τη βοηθά να ηρεμήσει και στη συνέχεια ξεφυλλίζουν παρέα ένα λεύκωμα που της θυμίζει την περίοδο που πρωτογνωρίστηκαν αλλά και πώς εξελίχθηκε η σχέση τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Η κοπέλα αρχίζει να θυμάται περίπου μισή ώρα αφού ξυπνήσει και δηλώνει πως το λεύκωμα πράγματι τη βοηθά πολύ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν η κοπέλα κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στη δουλειά της και έπεσε σε κώμα για μερικές ημέρες. Όταν ξύπνησε έπαθε σοβαρή επιληπτική κρίση που οδήγησε στην παράλυση. Η διάγνωση των γιατρών υπέδειξε Λειτουργική Νευρολογική Διαταραχή (FND) και επιληψία, με τις δύο παθήσεις να ευθύνονται για την απώλεια της μνήμης της.

Καθώς η κοπέλα αντιμετώπιζε προβλήματα ισορροπίας από την παιδική της ηλικία, οι γιατροί εκτιμούν ότι πάσχει από τη Λειτουργική Νευρολογική Διαταραχή από τότε που ήταν περίπου 10 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρή εκδήλωσε το Σύνδρομο του Σοφού μετά από χτύπημα στο κεφάλι!
17χρονη νόμιζε επί τρία χρόνια πως είναι νεκρή!