ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς θα κλείσετε ραντεβού για δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις

Η μεγάλη προσέλευση των πολιτών οδήγησε την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία να επαναλάβει τον προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο, την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο Δημοτικό Ιατρείο επί της οδού Σόλωνος 78, από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού για δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για να κλείσουν ραντεβού με την Λ. Τσαπατσάρη στο τηλέφωνο 210-3626608 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ltsapatsari@cityofathens.gr.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στέφανος Φούσας, που έδωσε το παρόν στην προηγούμενη δράση που έγινε στις 15 Μαΐου τόνισε: «Η προσέλευση των πολιτών και η μεγάλη ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα για τις πρωτοβουλίες της ΕΚΕ, αναδεικνύουν την ανάγκη να σταθούμε με πνεύμα αλληλεγγύης δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ιδιαίτερα σήμερα λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας. Επομένως, σταθεροί μας στόχοι παραμένουν η έμπρακτη στήριξη στο συνάνθρωπο, οι πολύπλευρες δράσεις πρόληψης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».