ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η La Roche-Posay υποστηρίζει 2 ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες

Η La Roche-Posay υποστηρίζει δύο ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες: Το 2ο Corfu Classic Yacht Race, που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, Παρασκευή 5 - Κυριακή 7 Ιουνίου και το ανανεωμένο Spetses Classic Yacht Regatta 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο «Μπογάζι» των Σπετσών, Πέμπτη 18 - Κυριακή 21 Ιουνίου.

Η La Roche-Posay υποστηρίζει 2 ιστορικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες

Η La Roche-Posay βρίσκεται στο πλευρό των ιστιοπλόων που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο με το ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+, που διαθέτει την υψηλότερη αντηλιακή προστασία (από τις UVB με SPF 50+ και από τις UVA με PPD 42) και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις δράσεις τους: εξαιρετικά ανάλαφρη υφή που εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη και πλακέ - ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία για να μεταφέρεται παντού.

Οι αγώνες

Παρασκευή 5 - Κυριακή 7 Ιουνίου
Για 2η συνεχή χρονιά, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας (Ι.Ο.Κ.) με τη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος (Ν.Ο.Ε.) και την ομάδα του Spetses Classic Yacht Race, πραγματοποιούν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα Corfu Classic Yacht Race. Στο φετινό αγώνα, θα λάβουν μέρος Κλασσικά Σκάφη, Spirit of Tradition, Σύγχρονα Κλασσικά Σκάφη, καθώς και Παραδοσιακά Καΐκια και Λατίνια.

Πέμπτη 18 - Κυριακή 21 Ιουνίου
Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος πραγματοποιεί την ανανεωμένη διοργάνωση Spetses Classic Yacht Regatta 2015, φιλοξενώντας τους φετινούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες και τα κομψά κλασσικά σκάφη, στο γαλάζιο του Αργοσαρωνικού. Για 5η συνεχή χρονιά, οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες με στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι» θα προσφέρουν ακόμα ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες.

Το 2ο Corfu Classic Yacht Race θα σημάνει την έναρξη του ιστιοπλοϊκού καλοκαιριού της Ελλάδας, καθώς θα λειτουργήσει ως αφετηρία του 1ου Σιρκουί Κλασσικών & Παραδοσιακών Σκαφών που θα ξεκινήσει από την Κέρκυρα, θα ενσωματωθεί στο Spetses Classic Yacht Regatta 2015 και θα καταλήξει στη Σύρο στις 25 Ιουνίου.

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+

Πολύ υψηλή προστασία από τη UVA ακτινοβολία με PPD 42, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex®
Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή fluid που απλώνεται εύκολα στο δέρμα, χωρίς να κολλάει, χάρη στη νέα σύνθεση του με βέλτιστη συγκέντρωση ελαίων, διασφαλίζοντας τη συχνή εφαρμογή
Σύνθεση χωρίς διοξείδιο του τιτανίου, που δεν αφήνει λευκά σημάδια.
Συνδυασμός συστατικών που διασφαλίζουν άμεση απορρόφηση και αόρατο αποτέλεσμα: Γλυκονικό Ψευδάργυρος [+] Περλίτης [+] Πυρίτιο.
Πρακτική συσκευασία 50ml από σκληρό πλαστικό, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη μεταφορά και τη χρήση του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αθλητικών δραστηριότητων (ποδήλατο, jogging, ρακέτες, σερφ, ιστιοπλοία κτλ).

Φωτοσταθερό. Χωρίς Άρωμα. Χωρίς Paraben. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Διατίθεται και σε υφή με χρώμα για ομοιόμορφο λαμπερό αποτέλεσμα.

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα. Για πάνω από 30 χρόνια και με κύριο στόχο να προσφέρουν την καλύτερη προστασία, τα εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας διευρύνοντας τα όρια της προστασίας.