ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Lactacyd στήριγμα της γυναίκας σε κάθε στάδιο της ζωής της

Χορηγός στο 3ο Sail For Pink, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, ήταν τo Lactacyd, ο ειδικός στη γυναικεία υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd στήριγμα της γυναίκας σε κάθε στάδιο της ζωής της

Το Sail For Pink πραγματοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας σαν βασικό σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού και τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης στο ευρύ κοινό, με τη διοργάνωση συμβολικού ιστιοπλοϊκού αγώνα και παράλληλων δράσεων στεριάς.

Στη μεγάλη εκδήλωση, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα οφέλη του βιολογικού γαλακτικού οξέος που περιέχεται στο Lactacyd, καθώς και για το μεγάλο εύρος των προϊόντων της που καλύπτουν κάθε στάδιο ζωής της γυναίκας (εφηβεία, καθημερινότητα, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), παρέχοντας λύσεις στο θέμα της γυναικείας υγιεινής για φρεσκάδα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Omega Pharma, με κεντρικά γραφεία στο Βέλγιο. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Ιανουάριο του 2003, προερχόμενη από την εξαγορά του μεγαλύτερου μέρους του κλάδου OTC της εταιρείας Π. Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Α.Ε. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC. Η Omega Pharma Hellas ακολουθεί τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του παρουσία στην ελληνική αγορά των OTC. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Σχετικά με τη σειρά LACTACYD

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Τα προϊόντα Lactacyd κατασκευάζονται από ήπια συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του γαλακτοορού και του βιολογικού γαλακτικού οξέος που υπάρχουν φυσιολογικά στη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή. Το Lactacyd έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πλύσης για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής της γυναίκας, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση, συμπεριλαμβανομένων και σημαντικών στιγμών, όπως την εγκυμοσύνη και την επιλόχεια περίοδο. Όλη η σειρά προϊόντων Lactacyd βοηθά στην αντιμετώπιση και πρόληψη κολπικών λοιμώξεων και μυκητιάσεων.