Ηydeal-D: Το υαλουρονικό νέας τεχνολογίας για φυσική αναγέννηση του κόλπου σε κάθε ηλικία

Ένα εντυπωσιακό δεδομένο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι ο γυναικείος κόλπος έχει τη δική του φυσική διαδικασία καθαρισμού. Από την έναρξη της εφηβείας και σε όλη την διάρκεια της αναπαραγωγικής φάσης της γυναίκας, εκκρίνονται υγρά από τους αδένες του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας, που σκοπό έχουν τόσο την εφύγρανση της περιοχής στη φάση της σεξουαλικής επαφής, όσο και την προστασία του από μικρόβια. Τι γίνεται ωστόσο όταν διαταράσσεται η φυσική χλωρίδα του κόλπου; Τότε οι γυναίκες ταλαιπωρούνται από συμπτώματα όπως ξηρότητα, κνησμός, φαγούρα ή και πόνο.

Η κολπική ξηρότητα δεν αφορά μόνο τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Αντίθετα, όλες οι γυναίκες μπορεί να έρθουν αντιμέτωπες με την ανεπαρκή εφύγρανση του κόλπου τους σε κάθε φάση της ζωής τους, για διάφορες αιτίες. Μπορεί να συμβεί σε περιόδους αυξημένου άγχους, λήψης αντιβιοτικών ή αντισυλληπτικών ή ως αποτέλεσμα διάφορων ορμονικών διαταραχών. Ακόμη, στην καθημερινότητα συχνά προκαλείται ξηρότητα και κνησμός από στενά ρούχα, εσώρουχα, σερβιετάκια, προφυλακτικά, είτε απλά επειδή είναι εκείνες οι μέρες του κύκλου που οι εκκρίσεις είναι λιγότερες. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης και προστασίας του κόλπου δεν επαρκούν και υπάρχει ανάγκη να ενισχυθούν. Δεν υπάρχει λόγος, όμως, η γυναίκα να ανησυχεί και να απογοητεύεται, αφού μπορεί να ενημερωθεί, να «αγκαλιάσει» το εν λόγω ζήτημα και να το αντιμετωπίσει σωστά.

gunaika sex

Πώς θα επιτευχθεί η κολπική ενυδάτωση

Η μη ικανοποιητική εφύγρανση του κόλπου είναι ένα κοινό πρόβλημα, που πάρα πολλές γυναίκες βιώνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ένα από τα μείζονα θέματα που απασχολεί μεγάλη μερίδα των γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με την κολπική ξηρότητα, είναι η ερωτική τους ζωή.

Είναι πάρα πολύ πιθανό αυτή να διαταραχθεί σημαντικά, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους αλλά και για συναισθηματικούς, καθώς η ερωτική συνεύρεση ενός ζευγαριού δεν χαρίζει μόνο απόλαυση, αλλά βελτιώνει και τον συναισθηματικό δεσμό δύο ανθρώπων. Είναι εμφανές λοιπόν πως η καλύτερη εφύγρανση του κόλπου, μπορεί να έχει πολλά οφέλη, μιας και μπορεί να αυξήσει την άνεση της γυναίκας, να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή και την αυτοπεποίθησή της.

Προκειμένου να επιτευχθεί η κολπική ενυδάτωση, αρκεί να επιλέξουμε το σωστό υαλουρονικό, αυτό που η τεχνολογία του επιτρέπει την παράταση της ενυδατικής δράσης στον κόλπο.

Τι να προσέξουμε στο υαλουρονικό που επιλέγουμε

Σε αυτό το σημείο, χρειάζεται η γυναίκα να ενημερωθεί ώστε να επιλέξει το πιο σύγχρονο, ασφαλές και αποτελεσματικό υαλουρονικό, με το οποίο θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις αυτής της τόσο ευαίσθητης περιοχής των γεννητικών οργάνων. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι ενήμερη πως, για παράδειγμα, τα απλά υαλουρονικά έχουν ορισμένα μειονεκτήματα:

• συγκρατούνται μέσα σε ένα φιλμ που δημιουργούν πολυμερή έκδοχα του προϊόντος κι απελευθερώνονται τυχαία και μη ελεγχόμενα

• Μέσα σε λίγη ώρα υδρολύονται και αδρανοποιούνται από το κολπικό ένζυμο υαλουρονιδάση που λειτουργεί ως καταλύτης για την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος και απομακρύνονται με τις κολπικές εκκρίσεις.

Για εμάς που αναζητάμε διάρκεια στην ενυδατική δράση του υαλουρονικού μας, ένας είναι ο «δρόμος» για να καταπολεμήσουμε την ξηρότητα του κόλπου μας, να ανακτήσουμε την άνεση και την αυτοπεποίθησή μας: Αναζητούμε το HYDEAL -D, το υαλουρονικό νέας τεχνολογίας, το οποίο βρίσκουμε στο κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO και το οποίο παρασκευάζεται από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη Fidia Pharmaceuticals Spa. Επιτυγχάνει συνεχή ενυδάτωση για 3 τουλάχιστον ημέρες, αύξηση της ελαστικότητας και φυσική αναγέννηση στον κόλπο.

Βασίζεται σε μία πατενταρισμένη και μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία, μέσω της οποίας το υαλουρονικό HYDEAL -D:

• Είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση.

• Έχει βραδεία απελευθέρωση, καθώς απελευθερώνεται σταδιακά για 3 ημέρες.

• Ενυδατώνει ομοιόμορφα και συνολικά το κολπικό βλεννογόνο σε αντίθεση με το απλό υαλουρονικό που ενυδατώνει τυχαία.

• Προσκολλάται άριστα στο κολπικό βλεννογόνο

• Είναι πιο παχύρευστο και «δεν τρέχει».

gunaika partu



Έρευνα που διεξήχθη για το προϊόν, άλλωστε, έδειξε ότι την τρίτη ημέρα, το 50% του υλουρονικού παραμένει στο επιθήλιο ενώ το υπόλοιπο έχει απελευθερωθεί σταδιακά τις δύο προηγούμενες ημέρες, προσφέροντας την κατάλληλη ενυδάτωση. Το υαλουρονικό HYDEAL –D, αποτελεί τομή στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας και χαρίζει σε καθεμία από εμάς που το έχουμε ανάγκη, σιγουριά, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να αφήνουμε στιγμή, χωρίς να φροντίσουμε τους εαυτούς μας με τον καταλληλότερο τρόπο και το κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO της φαρμακευτικής εταιρείας HEREMCO μπορεί να μας διασφαλίσει πως πράγματι, το πετυχαίνουμε!