ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μιλήσει ποτέ όμως τραγουδά σαν αηδόνι! (βίντεο)

Η 19χρονη Amber Simone Chinn έχει αναμφισβήτητα εκπληκτική φωνή. Όμως αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλους νέους με αντίστοιχο ταλέντο είναι το γεγονός ότι οι γιατροί πίστευαν πως δεν θα καταφέρει ποτέ να μιλήσει κανονικά ή ακόμη και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη λόγω μιας σπάνιας συγγενούς ανωμαλίας.

Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μιλήσει ποτέ όμως τραγουδά σαν αηδόνι! (βίντεο)

Όταν γεννήθηκε, η Amber Simone διαγνώσθηκε με κρανιοσυνόστωση. Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι αν δεν υποβληθεί σε τραχειοτομή θα ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες να αναρρώσει πλήρως ή να λειτουργήσει σωστά το αναπνευστικό της. Ωστόσο, η επέμβαση ήταν πιθανό να της στερήσει την ικανότητα να μιλά ή να αναπνέει μόνη της. Έτσι, οι γονείς της αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Η κρανιοσυνόστωση είναι μια σπάνια συγγενής ανωμαλία που έχει σαν αποτέλεσμα τη μη φυσιολογική ανάπτυξη του κρανίου και την παραμόρφωση του σχήματος του κεφαλιού. Η χειρουργική επέμβαση κρίνεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων απαραίτητη. Η Amber Simone δηλώνει πως είναι θαύμα που μπορεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και που κατάφερε να αναπτύξει πλήρως την ικανότητα ομιλίας.

9ad56bcb31ae8c5aa09289225769fb36 L

Η Amber Simone, η οποία σπουδάζει Μουσική και Ψυχολογία στο Πολιτειακό Κολλέγιο του Μπάφαλο, χάρισε μια μοναδική ερμηνεία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, μοιράζοντας χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το βίντεο ανέβασε στο Facebook και το YouTube η μητέρα ενός φίλου της και μέχρι σήμερα το έχουν δει πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι.

{youtube}niimUohBCDk{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Σύγχρονα ιατρικά θαύματα που καταγράφηκαν σε βίντεο