ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε πόσο «τυχαία» ήταν η γέννησή σας! (βίντεο)

Κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι η τύχη δεν τους έχει ευνοήσει ιδιαίτερα στη ζωή τους, όμως, όπως θα δείτε παρακάτω, όλοι πρέπει να θεωρούμε πως είμαστε τρομερά τυχεροί μόνο και μόνο που καταφέραμε να... γεννηθούμε!

Δείτε πόσο «τυχαία» ήταν η γέννησή σας! (βίντεο)

Μια σειρά από στατιστικά απίστευτες συμπτώσεις έλαβαν χώρα ώστε καθένας από εμάς να καταφέρει να έρθει τελικά στον κόσμο. Ας δούμε μερικές από αυτές...

Αρχικά, οι πιθανότητες να συναντηθούν και να ερωτευθούν οι γονείς σας ήταν περίπου μία στις 45.000. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ένας άνδρας θεωρητικά δύναται να έχει «πρόσβαση» περίπου στο ένα δέκατο του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως –ήτοι 360 εκατομμύρια γυναίκες– από την ηλικία των 18 έως την ηλικία των 40 ετών. Έστω ότι γνωρίζει μία γυναίκα την ημέρα, οι γυναίκες που θα συναντήσει τελικά φτάνουν τις 8.000. Βάσει μαθηματικών υπολογισμών, οι πιθανότητες να βρίσκεται η μητέρα σας μέσα σε αυτόν τον σχετικά μικρό αριθμό γυναικών είναι επομένως μία στις 45.000.

Οι πιθανότητες οι γονείς σας να παραμείνουν ζευγάρι και να αποφασίσουν τελικά να κάνουν παιδί εκτιμάται ότι είναι περίπου μία στις 2.000. Ας υποθέσουμε ότι ο πατέρας σας δείχνει σχετικά έντονο ενδιαφέρον για μία ανά 10 γυναίκες που γνωρίζει, βγαίνει ραντεβού με μία ανά 10 γυναίκες που γνωρίζει και έχει μία στις 10 πιθανότητες να επιλέξει τελικά μία γυναίκα για να κάνει οικογένεια. Έστω ότι αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα σας, και πάλι οι πιθανότητες αυτοί οι δύο άνθρωποι να αποφασίσουν να κάνουν παιδί είναι μία στις 2. Κάπως έτσι καταλήγουμε πως οι πιθανότητες να καταλήξουν οι γονείς σας να κάνουν παιδί είναι μία στις 2.000.

Οι πιθανότητες οι γονείς σας να καταλήξουν σε υγιή εγκυμοσύνη που θα οδηγήσει τελικά στη δική σας γέννηση είναι περίπου μία στα 210 τρισεκατομμύρια! Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ένας άνδρας παράγει περίπου 525 δισεκατομμύρια σπερματοζωάρια. Η γυναίκα διαθέτει περίπου 300.000 ωάρια, από τα οποία απελευθερώνει μόνο τα 400 κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής ζωής της. Οι πιθανότητες ένα συγκεκριμένο σπερματοζωάριο και ένα συγκεκριμένο ωάριο να... ανταμώσουν είναι λοιπόν μία στα 210 τρισεκατομμύρια.

Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε τι σημαίνει πρακτικά ένα τρισεκατομμύριο σε δολάρια.

trillion

Τώρα πολλαπλασιάστε αυτό που βλέπετε επί 210!

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στις πιθανότητες να συνδυαστούν και οι τρεις παραπάνω παράγοντες ώστε να επιτευχθεί η γέννησή σας.

Οι πιθανότητες να γνωρίσει ο πατέρας σας τη μητέρα σας, να αποφασίσουν τελικά αυτοί οι δύο άνθρωποι να κάνουν παιδί και να συνδυαστεί το γενετικό τους υλικό έτσι ώστε να γεννηθείτε εσείς είναι... μία στα 18,9 εξάκις εκατομμύρια (18.900.000.000.000.000.000.000)!

Αυτό θα πει τύχη!

Δείτε κι αυτό:

Απίστευτο βίντεο! 12χρονη υπνοβατεί και... παίζει πιάνο!
Τέσσερις λόγοι που οι γυναίκες δεν πρέπει να θηλάζουν δημοσίως (βίντεο)
Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μιλήσει ποτέ όμως τραγουδά σαν αηδόνι! (βίντεο)