ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνδρας με αχρωματοψία βλέπει για πρώτη φορά το ηλιοβασίλεμα (βίντεο)

Το βίντεο του Άαρον Ουίλιαμς-Μιλ που δείχνει την πρώτη του επαφή με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου.

Άνδρας με αχρωματοψία βλέπει για πρώτη φορά το ηλιοβασίλεμα (βίντεο)

Με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών, ο Άαρον βλέπει για πρώτη φορά τα εντυπωσιακά χρώματα στον ουρανό. Η συγκίνηση του νεαρού δεν μπορεί παρά να μας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο και πως η ομορφιά βρίσκεται παντού γύρω μας, στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα...

Όπως αναφέρει ο Άαρον στην περιγραφή του βίντεο, οι γονείς του του έκαναν δώρο για τα γενέθλιά του ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά της εταιρίας Enchroma, τα οποία ενισχύουν την επάρκεια της χρωματικής όρασης.

«Αποφάσισα να τα δοκιμάσω για πρώτη φορά για να δω το ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Γουάιτχερστ, στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Περιττό να πω ότι ήταν μια πολύ συγκινητική εμπειρία», γράφει ο νεαρός. Ένας φίλος του βιντεοσκόπησε τη μοναδική στιγμή και ο Άαρον ανέβασε το βίντεο στο YouTube την περασμένη εβδομάδα.

«Είναι παράξενο. [...] Είναι πολύ διαφορετικό απ' ό,τι πίστευα ότι θα είναι», λέει ο Άαρον ενώ περιεργάζεται τον ουρανό, τη θάλασσα και τα δέντρα γύρω του.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

{youtube}Jmje4NikMdw{/youtube}

Δείτε κι αυτό:

Τεστ αχρωματοψίας με βίντεο

Απίστευτο βίντεο! Οι γιατροί τον χειρουργούσαν στον κεφάλι και αυτός... τραγουδούσε!

Απίστευτο βίντεο! 12χρονη υπνοβατεί και... παίζει πιάνο!

Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μιλήσει ποτέ όμως τραγουδά σαν αηδόνι! (βίντεο)

«Έχω HIV – Άγγιξέ με» - Ένα κοινωνικό πείραμα που συγκλονίζει (βίντεο)